Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Μόνο για τη συνέντευξη Τύπου δεν πήραν… μέτρα – Δείτε φωτο

Φορολογικά, εισπρακτικά και πάντως τύπου μέτρα παίρνει και ξαναπαίρνει η κυβέρνηση. Τα μόνα μέτρα που δεν πήρε ήταν για να γίνει απρόσκοπτα η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Οικονομικών.

Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι είχαν… ραντεβού στις 12:00 το μεσημέρι της Δευτέρας με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στον 3ο όροφο του υπουργείου Οικονομικών για να μάθουν τι συζητήθηκε στη συνάντησή του με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Ζαν Κλοντ Τρισέ αλλά και ποια θα είναι τα καινούργια μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση μήπως και βγει ποτέ η χώρα από την κρίση.
"Ελάτε παιδιά, πάμε, να αφήσουμε τον υπουργό να μιλήσει"

"Μα να μην ακούσουμε τι έχει να πει;"

Μόνο που είχαν υπολογίσει, όλοι, χωρίς τους εφοριακούς, που διαμαρτύρονται για την εφεδρεία και το ενιαίο μισθολόγιο και είχαν κάνει κατάληψη στον 3ο όροφο του υπουργείου, στην αίθουσα συνεδριάσεων!
"Τι έγινε ρε παιδιά; Δε θα γίνει εδώ τη συνέντευξη Τύπου;"
"Δε βλέπω κανέναν μέσα πάντως"
"Που μας πάνε τώρα; Πάνω ή κάτω;"
Και εκεί παίχτηκε το θέατρο του παραλόγου. Από τον 3ο όροφο, οι δημοσιογράφοι οδηγήθηκαν στον 6ο. Εκεί τους είπαν ότι θα δοθεί τελικά η συνέντευξη Τύπου του αντιπροέδρου. Αλλά στο μεταξύ, οι εφοριακοί αποχώρησαν, για να ενωθούν με άλλους εργαζόμενους του υπουργείου που έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείου.
"Πάνω..."
"Όχι, κάτω πάμε"

Οι δημοσιογράφοι πήραν πάλι τα πράγματά τους, οι κάμεραμεν «ξέστησαν» και κατέβηκαν ξανά στον 3ο όροφο. Η συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε με 20 λεπτά καθυστέρηση και ο υπουργός ανακοίνωσε τα μέτρα, μόνο όταν σταμάτησαν οι απευθείας συνδέσεις των καναλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος: Μόλις σταμάτησαν οι ζωντανές συνδέσεις άρχισε να λέει τα μέτρα

Μέσα μιλούσε ο Βενιζέλος και έξω έπαιζαν ξύλο! 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε