Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Μπαράζ ληστειών στο Λεκανοπέδιο

Μπαράζ ληστειών στο Λεκανοπέδιο

Μπαράζ ληστειών το βράδυ της Παρασκευής στο Λεκανοπέδιο.

Στο Κερατσίνι, δύο άγνωστοι μπήκαν σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στην οδό Πλάτωνος 84 και αφού πυροβόλησαν στον άερα ακινητοποίησαν τον υπάλληλο. Στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου και του αφαίρεσαν 2.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και εισιτήρια αστικών συγκοινωνιών αξίας 400 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται. 

Στη Ραφήνα, άγνωστος μπήκε σε πρατήριο της BP και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τον υπάλληλο και αφαίρεσε από το ταμείο 1.500 ευρώ. Ο δράστης διέφυγε και αναζητείται.

Στη Μεταμόρφωση, άγνωστος μπήκε σε σούπερ μάρκετ “Βερόπουλος” στην οδό Δ. Σολωμού 56 και με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους και άρπαξε 500 ευρώ από το ταμείο. Διέφυγε επίσης και αναζητείται. 

Στη Ραφήνα, άγνωστος μπήκε σε αρτοποιείο και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε υπάλληλο και αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Ο δράστης αναζητείται.

Πιστόλι 22 χιλιοστών και ένα κινητό τηλέφωνο βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στη συμβολή των οδών Κωνσταντινουπόλεως και Κονίτσης στον Κολωνό. Μαζί με αυτά βρέθηκε και μία ατζέντα, του άγνωστου δράστη, ο οποίος αναζητείται.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε