Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπαράζ συλλήψεων στην Αθήνα – Συνελήφθη αρχαιοκάπηλος στο Άργος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συνελήφθη δραπέτης φυλακών, ένας αρχαιοκάπηλος και αρκετοί δράστες ληστειών του δρόμου.

Στη Ν. Σμύρνη συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός δραπέτης φυλακών Αλικαρνασσού ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 7 χρόνων. Είχε λάβει 8ήμερη άδεια στις 31/12/2008 και δεν επέστρεψε στις 10/1/2009 ως όφειλε, ενώ κατά την προσαγωγή του δήλωσε ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας.

Στο Άργος συνελήφθη ένας 37χρονος Έλληνας γιατί προσπάθησε να πουλήσει αρχαία αντικείμενα σε αστυνομικό που παρουσιάσθηκε ως αγοραστής αντί του ποσού των 350.000ευρώ. Στην κατοχή του βρέθηκε μία δίζωνη εικόνα της Θεοτόκου η οποία χρονολογείται στα τέλη του 18ου αιώνα, όπως αποφάνθηκε αρχαιολόγος του υπουργείου Πολιτισμού.

Στην οδό Καλαμών 22 στο Αιγάλεω ένας Έλληνας, που ήταν μεθυσμένος πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα με κυνηγετικό όπλο στη μέση του δρόμου. Συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκε το όπλο και τα φυσίγγια που είχε στην κατοχή του.

Στην οδό Πειραιώς 81 στην Αθήνα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Πετραλώνων συνέλαβαν δύο άνδρες από την Παλαιστίνη, γιατί λίγο πριν είχαν επιτεθεί σε 52χρονο Έλληνα και του είχαν αρπάξει την χρυσή αλυσίδα λαιμού και ένα τσαντάκι με προσωπικά του αντικείμενα.

Στην οδό Σοφοκλέους και Μενάνδρου στην Αθήνα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης συνέλαβαν δύο άνδρες από το Αφγανιστάν γιατί λίγο νωρίτερα είχαν επιτεθεί σε 40χρονο από το Πακιστάν και του είχαν αρπάξει 160 ευρώ και κινητό.

Στην Πλατεία Θεάτρου στην Αθήνα συνελήφθη ένας άνδρας από την Παλαιστίνη γιατί είχε επιτεθεί σε 74χρονη Ελληνίδα και τις είχε αρπάξει τσαντάκι με λιγοστά χρήματα και προσωπικά της αντικείμενα.

Στην οδό Αγ. Δημητρίου και Χρ. Σμύρνης στον Άλιμο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ συνέλαβαν δύο Έλληνες και έναν Αλβανό, αναζητούν δύο ακόμη συνεργούς τους, οι οποίοι προσπάθησαν να αρπάξουν το σακίδιο ενός άνδρα από την Ουκρανία. Με το πρόσχημα ότι θα του πουλήσουν ένα αυτοκίνητο το οποίο είχα αναρτηθεί σε αγγελία αντί 4.500 ευρώ είχαν κλείσει ραντεβού μαζί του και αφού παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί προσπάθησαν να του αρπάξουν το σακίδιο με τα χρήματα της αγοράς του οχήματος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε