Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Μπλόκα αγροτών: 24ωρος αποκλεισμός των δρόμων, κλείνουν λιμάνια, επ’ αόριστο κλειστά τα τελωνεία

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Βήμα πίσω δεν κάνουν οι αγρότες. Αντίθετα αντείνουν τον αγώνα τους όπως λένε και ξεκινούν ολικό αποκλεισμό δρόμων, τελωνείων και λιμανιών σε ολόκληρη τη χώρα.

Την παραμονή στις αρχικές της θέσεις, όπως αυτές είχαν καταγραφεί στην συνάντησή τους στην Σίνδο, αποφάσισε η Πανελλήνια Συνέλευση Συντονιστικών Επιτροπών των αγροτών που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κατερίνη. Οι αγρότες ξεκαθάρισαν ότι πρέπει να υπάρξει άμεση ανάκληση των προσχεδίων του νόμου για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Οι δρόμοι όπως αποφασίστηκε θα κλείσουν από τα τρακτέρ το Σάββατο στις 12:00 και θα παραμείνουν κλειστοί επί 24ωρο, ως την Κυριακή την ίδια ώρα. Παράλληλα οι αγρότες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε πολύωρους αποκλεισμούς αεροδρομίων και λιμανιών. Σε αποκλεισμό των ελληνοβουλγαρικών και ελληνοτουρκικών συνόρων στο σύνολό τους, προχωρούν οι αγρότες του Έβρου.

Οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας, ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρών στις απεργιακές εκδηλώσεις ενώ για την Κυριακή έχουν καλέσει εκ νέου εκπροσώπους των μπλόκων από όλη την Ελλάδα στην Νίκαια στις 12 το μεσημέρι, για αποτίμηση του μέχρι τώρα αγώνα και παραπέρα συντονισμό.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε