Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Μπλόκο” Βορίδη στην Αμυγδαλέζα… – Απειλεί να πάρει τα κοντέινερ

“Μπλόκο” Βορίδη στην Αμυγδαλέζα… – Απειλεί να πάρει τα κοντέινερ

– Προεκλογικά παιχνίδια για την εκμετάλλευση του μεταναστευτικού
– Δυο υπουργοί του ΠΑΣΟΚ λένε ναι στην Αμυγδαλέζα – Όχι από υπουργό της ΝΔ
– Ο Χρυσοχοϊδης επιμένει ότι έως το τέλος της εβδομάδας η Αμυγδαλέζα θα λειτουργήσει

Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο. Πέρα απ’ την πραγματική ουσία του θέματος της δημιουργίας κέντρων κράτησης των παράνομων μεταναστών και με αφορμή τις αντιδράσεις των κατοίκων της περιοχής φαίνεται ότι στον… προεκλογικό βωμό μπαίνουν προς θυσία τα πάντα.

Οι υπουργοί της ίδιας κυβέρνησης από διαφορετικά κόμματα αποδεικνύουν ότι ενόψει κάλπης δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο συνεννόησης!

Πριν προλάβει να δηλώσει στο Νewsit ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ότι ως την πρωτομαγιά οι πρώτοι 220 παράνομοι μετανάστες θα έχουν εγκατασταθεί στην Αμυγδαλέζα (διαβάστε εδώ τη σχετική είδηση) ήρθε η δήλωση του υπουργού Υποδομών Μάκη Βορίδη που λέει ότι δεν θα αφήσει η λύση στο μεταναστευτικό να γίνει σε προεκλογική λογική.

Η “Καθημερινή” αποκαλύπτει σήμερα έναν πρωτοφανή υπόγειο πόλεμο ενόψει εκλογών… Ενώ με έγγραφο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχουν ζητηθεί για την εγκατάσταση των παράνομων μεταναστών κοντέινερ της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων και η πρώτη απάντηση από τον υπουργείο Υποδομών ήταν θετική (από τον αρμόδιο υφυπουργό Γ. Μαγκκριώτη) και ανέφερε “το υπουργείο Υποδομών μπορεί να παραχωρήσει τους οικίσκους με την προϋπόθεση να διατεθούν 6 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Ανάπτυξης για την προμήθεια νέων” ήρθε μόλις χθες εντολή του υπουργού κ. Βορίδη για την μετεγκατάσταση των κοντέινερ από την Αμυγδαλέζα στον Ασπρόπυργο!

Με λίγα λόγια ο ένας υπουργός ζητάει να τα χρησιμοποιήσει και ο άλλος αντί να δώσει τα κοντέινερ και για να απαλείψει και κάθε πιθανότητα να χρησιμοποιηθούν τα… παίρνει και τα πάει αλλού!

Καθώς δεν μιλάμε για… παιδικά καπρίτσια, αλλά για επίσημες κινήσεις κρατικών λειτουργών … καλό είναι να έχουμε και μια απάντηση στο γιατί όλα αυτά, αν και είναι προφανές.

Άλλωστε ο κ. Βορίδης ήταν σαφής.
“Ψηφίσαμε την τροπολογία με τον όρο να αφαιρεθούν ο χώρος και ο άριθμός (των κέντρων κράτησης)”.

Με λίγα λόγια το… παιχνίδι παίζεται στο ποιος θα πάρει τα “εύσημα” πριν ή και μετά την κάλπη για τη “λύση” του μεταναστευτικού!

Διαβάστε επίσης:
Χρυσοχοϊδης:”Στην Δεσκάτη το επόμενο κέντρο. Ως την Πρωτομαγιά θα λειτουργήσει η Αμυγδαλέζα”

Κυνήγι λαθρομεταναστών με σφραγίδα ΚΕΕΛΠΝΟ! Πως θα εντοπισθούν όσοι έχουν λοιμώδη νοσήματα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε