Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Μπλόκο» σε δρομολόγια του Αργοσαρωνικού – Γιατί δεν έφυγαν 3 πλοία

Η απεργία της ΠΝΟ έληξε από τα ξημερώματα της Τρίτης αλλά αυτό δεν ισχύει για όλα τα πλοία. Τρανή απόδειξη όσα έγιναν το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα πληρώματα των πλοίων «Απόλλων Ελλάς», «Ποσειδών Ελλάς» και «Νεφέλη», που πραγματοποιούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό, αρνήθηκαν να δουλέψουν γιατί δεν τους έχουν δοθεί χρήματα που τους χρωστούν οι εταιρίες.

Το Απόλλων Ελλάς επρόκειτο να αναχωρήσει χωρίς επιβάτες στις 06:00 για Αίγινα, το Ποσειδών θα έφευγε στις 07:30 και το Νεφέλη στις 08:00. Όλα τα υπόλοιπα δρομολόγια από το λιμάνι του Πειραιά εκτελέστηκαν κανονικά.

Της ίδιας εταιρίας είναι και τα πλοία Μύκονος και Χίος που στις 12:00-12:30 είναι προγραμματισμένο να φύγουν για Σάμο, Μυτιλήνη και Χίο. Τα δρομολόγια αυτά δε θα πραγματοποιηθούν.

Η ΠΝΟ από τη στιγμή που ανακοίνωσε το τέλος των απεργιακών κινητοποιήσεών της, είχε γνωστοποιήσει ότι η απεργία θα συνεχιστεί στα πλοία που ανήκουν στις εταιρίες ΑΝΕΚ Lines και NEL, καθώς και σε κάποιες άλλες μικρές εταιρίες, αφού φέρονται να εξακολουθούν να χρωστούν λεφτά στους εργαζόμενούς τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μερική αναστολή της απεργίας της ΠΝΟ – Θα απεργούν όσοι διεκδικούν δεδουλευμένα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε