Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

«Μπλόκο» στον Ανδρέα Λοβέρδο από τους εργαζόμενους

«Μπλόκο» στον Ανδρέα Λοβέρδο από τους εργαζόμενους
Σε κατάληψη επ’ αόριστον της κεντρικής υπηρεσίας του υπουργείου Υγείας προχώρησαν από το πρωί οι υπάλληλοι με αφορμή εφεδρείες και περικοπές.

Άλλα γραφεία για να εργασθεί θα πρέπει να βρει από σήμερα ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος καθώς οι 1100 και πλέον υπάλληλοι του υπουργείου του ξεκίνησαν κατάληψη του κεντρικού κτιρίου στην οδό Αριστοτέλους τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, όπως δηλώνουν.

Αφορμή οι δεκάδες αλλαγές στο εργασιακό καθεστώς τους, οι εφεδρείες, οι μειώσεις προσωπικού καθώς και τα νέα φορολογικά μέτρα.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν ακόμη και στις δηλώσεις που έκανε πριν από δύο βδομάδες ο υπουργός Υγείας ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι ευθύνονται για την κατάσταση στην χώρα.  (Διάβαστε εδώ την σχετική είδηση)

Η απόφαση ελήφθη μετά από συνέλευση που πραγματοποίησαν αργά το απόγευμα της Τρίτης. Κατά τη διάρκεια των καταλήψεων οι υπάλληλοι δε θα εργάζονται με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν και οι υπηρεσίες του υπουργείου.

Διαβάστε στο Iatropedia.gr  όλες τις λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει στον χώρο της υγείας.

Οι εργαζόμενοι έχουν μεταφέρει έξω από το υπουργείο Υγείας και μια κινητή μονάδα αιμοληψίας και έτσι οι ίδιοι θα δίνουν αίμα!

Η κινητή ομάδα Αιμοληψίας που έχουν μεταφέρει οι εργαζόμενοι έξω από το υπουργείο Υγείας. ΦΩΤΟ NEWSIT

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρωτοφανής επίθεση Λοβέρδου στους δημοσίους υπαλλήλους – Πολιτική

Πόρτα στον Λοβέρδο από εργαζόμενους του Υπ.Υγείας! ΦΩΤΟ κ VIDEO – Ελλάδα

Φωτιές άναψε ο Λοβέρδος για το δημόσιο – Ποιοί στέκονται απέναντί του – Πολιτική

Διαβάστε στο iatropedia.gr: Άμεσες περικοπές παντού – Υγεία

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε