Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Μπούκαραν ελεγκτές στις συναυλίες του Ρουβά και Ρέμου στη Μύκονο – 190.000 ευρώ μόνο τα έσοδα από το ΦΠΑ στο Nammos – Tι εντόπισαν στο party του Ρουβά

Μπούκαραν ελεγκτές στις συναυλίες του Ρουβά και Ρέμου στη Μύκονο – 190.000 ευρώ μόνο τα έσοδα από το ΦΠΑ στο Nammos – Tι εντόπισαν στο party του Ρουβά

– Μόνο στο party του Αντώνη Ρέμου στο πασίγνωστο Nammos βρέθηκαν 7 ελεγκτές της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων
– Στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου κόπηκαν όλες οι αποδείξεις και μόνο από το ΦΠΑ το κράτος έβαλε στα ταμεία του 190.000 ευρώ
– Στο party του Σάκη Ρουβά δεν είχαν κοπεί συνολικά 12 αποδείξεις και επιβλήθηκαν αυτομάτως πρόστιμα
– Αντίθετα από τη Μύκονο, στην Τήνο η παραβατικότητα οργιάζει αφού σε 18 ελέγχους, οι 14 επιχειρήσεις βρέθηκαν με παραβάσεις

Σε κατάσταση συναγερμού βρέθηκαν τα συνεργεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Ελέγχων (ΓΓΔΕ) τις μέρες που εμφανίζονταν και τραγουδούσαν στη Μύκονο ο Σάκης Ρουβάς και ο Αντώνης Ρέμος.

Στο πασίγνωστο Nammos, όπου ο Αντώνης Ρέμος ξεσήκωσε τα πλήθη, ήταν παρόντες, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr 7 ελεγκτές της ΓΓΔΕ και έκαναν αυστηρό έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Το αποτέλεσμα ήταν να κοπούν όλες οι αποδείξεις και να μπουν στα δημόσια ταμεία, μόνο από ΦΠΑ, 190.000 ευρώ περίπου, και φυσικά ο φόρος που αναλογεί στις εισπράξεις οι οποίες ανήλθαν σε 1 εκατομμύριο ευρώ περίπου.

Μία ημέρα νωρίτερα ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωνε τους παραθεριστές στο Καλό Λειβάδι. Οι ελεγκτές της ΓΓΔΕ έκαναν την έφοδό τους και εντόπισαν να μην έχουν κοπεί 12 αποδείξεις. Για τις 11 o λογαριασμός ήταν ως 500 ευρώ για κάθε απόδειξη, ενώ για τη δωδέκατη ο λογαριασμός ήταν στο ύψος της χλιδάτης Μυκόνου και έφτανε τις 12.000 ευρώ.

Και τώρα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, αναμένεται η αρμόδια ΔΟΥ να εισηγηθεί να μπει λουκέτο στο μπαρ, γιατί οι αποδείξεις που δεν είχαν κοπεί ήταν πάνω από οκτώ, και το επόμενο εικοσαήμερο η επιχείρηση να κάνει τη δική της ένσταση.

Κι αν στη Μύκονο η παραβατικότητα ήταν περιορισμένη, δεν συνέβη το ίδιο και στην Τήνο, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr., σε 18 ελέγχους που έγιναν βρέθηκαν με παραβάσεις 14 επιχειρήσεις, δηλαδή το ποσοστό της παραβατικότητας, μεγάλη η χάρη τους, ανήλθε στο εντυπωσιακό 78%.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε