Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μπουτάρης: "Τρομοκρατική επίθεση" τα επεισόδια στις Σκουριές

Μπουτάρης: `Τρομοκρατική επίθεση` τα επεισόδια στις Σκουριές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.02.2013 | 18:29
Πρώτη δημοσίευση: 17.02.2013 | 18:28

«Θεωρούμε ότι η τρομοκρατική επίθεση με μολότοφ στις Σκουριές δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τις προθέσεις των επιτιθέντων. Αναρωτιόμαστε ποιον άραγε να αντιπροσωπεύουν και ζητούμε από το κράτος να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο, είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Άμεσες ενέργειες από το κράτος προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο ζητά, με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, με αφορμή την επίθεση στα εργοτάξια Σκουριών της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός» στη Χαλκιδική.

«Θεωρούμε ότι η τρομοκρατική επίθεση με μολότοφ στις Σκουριές δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τις προθέσεις των επιτιθέντων. Αναρωτιόμαστε ποιον άραγε να αντιπροσωπεύουν και ζητούμε από το κράτος να προβεί σε άμεσες ενέργειες προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο» σημειώνει ο κ. Μπουτάρης.

Παράλληλα αναφέρει:«τέτοιου είδους ενέργειες σε μια περίοδο που η χώρα μας αναζητεί εναγωνίως επενδύσεις για τη δημιουργία θέσεων εργασίας μόνο κακό μπορεί να κάνουν. Επιπλέον θεωρούμε και ότι η εν λόγω επένδυση, βασιζόμενη στη σύγχρονη τεχνολογία και έχοντας πάρει όλους τους περιβαλλοντικούς όρους για την ενεργοποίησή της, πρέπει να στηριχθεί και από την τοπική κοινωνία αλλά και από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Οφείλουμε όλοι με ψυχραιμία να ακούσουμε όλες τις πλευρές και να στηρίξουμε τις νόμιμες διαδικασίες».

Διαβάστε επίσης:

''Μας έριξαν βενζίνη για να μας κάψουν ζωντανούς'' Φωτογραφίες

Μαρτυρίες σοκαρισμένων εργαζόμενων:''Μας έδεσαν και μας έλουσαν με βενζίνη'' - Καταδρομική επιχείρηση από κουκουλοφόρους στην Χαλκιδική

Τον έπιασαν δύο μήνες μετά για τα επεισόδια στις Σκουριές - Τον "μαρτύρησε" η κάμερα

Χαλκιδική: Αναβλήθηκε το δικαστήριο των 14 κατηγορουμένων για τα επεισόδια στις Σκουριές

Χημικά και προσαγωγές στις Σκουριές - Νέα διαμαρτυρία για τα μεταλλεία

Χαλκιδική: Έπιασαν 25χρονο για τα επεισόδια στις Σκουριές


   Διαδώστε αυτό το άρθρο