Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μύκονος: “Φωτιά” στο Twitter για την συναυλία Ρέμου – Ραμαζότι!

Μύκονος: “Φωτιά” στο Twitter για την συναυλία Ρέμου – Ραμαζότι!

Πέντε ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), παρακολουθούσαν τα πάντα από τη στιγμή που άρχισαν να καταφθάνουν οι εκλεκτοί πελάτες στην πολυαναμενόμενη συναυλία των Αντώνη Ρέμου και Έρος Ραματζότι, στη Μύκονο.

Κάπως έτσι το ελληνικό Δημόσιο “καρπώθηκε” χρήματα… με τη σέσουλα, αφού για μία ακόμη χρονιά ο τιμοκατάλογος ήταν… κάτι παραπάνω από “αλμυρός”!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως την συναυλία παρακολούθησαν 1.300 άτομα και ο συνολικός τζίρος που πραγματοποιήθηκε και καταγράφηκε με έκδοση αποδείξεων από τις ταμειακές μηχανές, ανήλθε στα 1,6 εκατ. ευρώ. Από αυτά, ποσό 385.000 ευρώ αναλογεί σε ΦΠΑ που πρόκειται να αποδοθεί στο Δημόσιο.

Όπως τονίζουν πηγές της ΑΑΔΕ, οι έλεγχοι σε τουριστικές περιοχές με στόχο την ενίσχυση της φορολογικής συμμόρφωσης και την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, πρόκειται να συνεχιστούν με αμείωτη ένταση καθ’ όλη την διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Όλα αυτά, πάντως, δεν πέρασαν απαρατήρητα και από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έστησαν ένα από τα… αγαπημένα τους πάρτυ!

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε