Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Μύκονος: Βραβεύτηκε ως το καλύτερο ευρωπαϊκό νησί

Μύκονος: Βραβεύτηκε ως το καλύτερο ευρωπαϊκό νησί
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.11.2010 | 10:13
Πρώτη δημοσίευση: 11.11.2010 | 10:04

Νότα αισιοδοξίας στην αποστολή της Ελλάδας στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Λονδίνου δόθηκε με τη βράβευση της Μυκόνου, ως του καλύτερου ευρωπαΙκού νησιού, σύμφωνα με το περιοδικό Conde Nast Traveler.

Το Conde Nast Traveler Readers’ Choice Award που κερδίζει η Μύκονος στην κατηγορία Best European Island για έβδομη συνεχή χρονιά παραδόθηκε στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Γιώργο Νικητιάδη, από τον επικεφαλή του περιοδικού John Hillock, σε ειδική εκδήλωση στο περίπτερο του ΕΟΤ στην έκθεση, παρουσία του Προέδρου του ΕΟΤ και όλης της ελληνικής αποστολής.

Η άποψη αυτή των αναγνωστών του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού περιοδικού των ΗΠΑ και ολόκληρου του κόσμου, έχει ήδη ανακοινωθεί στο τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού, όπου φαίνεται ότι η Μύκονος ξεπέρασε και πάλι τα πλέον ανταγωνιστικά νησιά της Μεσογείου και της Νότιας Ευρώπης στην κατηγορία «Καλύτερο Ευρωπαϊκό Νησί», μεταξύ των οποίων την Ίμπιζα, το Κάπρι, τη Μαδέρα και τη Μαγιόρκα, συμπληρώνοντας τη μεγαλύτερη συνολικά βαθμολογία (78.0).


   Διαδώστε αυτό το άρθρο