Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Μυρίζει… Άνοιξη ο καιρός

 Βελτίωση του καιρού και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις τοπικά στη Θράκη αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθει από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στο βόρειο Ιόνιο 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις και μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νοτια μέχρι 6. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις καιθ με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα το πρωί ανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα νοτιά νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται με ηλιοφάνεια. Πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός προβλέπεται με λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε