Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μυστήριο με απανθρακωμένο πτώμα γυναίκας στον Πειραιά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου μιας 50χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της, στην περιοχή του Πειραιά.

Το σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στη 13:00 το μεσημέρι του Σαββάτου, στην συμβολή των οδών Εμμανουϊλίδου και Σουλτάνη πίσω από το στάδιο Καραΐσκάκη.

Όταν έφτασαν στο σημείο τα πληρώματα δυο οχημάτων του Πυροσβεστικού Σώματος, που είχε ειδοποιηθεί από περαστικούς στο σημείο που είδαν την φωτιά, βρήκαν το αυτοκίνητο πλήρως κατεστραμμένο από την πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί, ενώ στα πίσω καθίσματα του οχήματος εντόπισαν την απανθρακωμένη σορό μιας άγνωστης γυναίκας και αμέσως ειδοποίησαν την Ασφάλεια Αττικής.

Από τα τερματικά της Τροχαίας, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το αυτοκίνητο ανήκε σε μια 50χρονη γυναίκα, κάτοικο Πειραιά και αμέσως έσπευσαν στο σπίτι της, όπου ενημέρωσαν τους συγγενείς της για το τραγικό συμβάν.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, η αδελφή της 50χρονης γυναίκας σε μια πρώτη κατάθεση που έδωσε στους Αστυνομικούς που ερευνούν το περίεργο περιστατικό, είπε πως η αδελφή της είχε παρουσιάσει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, ενώ κατά το παρελθόν είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στην ζωή της.

Ήδη η απανθρακωμένη σορός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί από τον ιατροδικαστή νεκροτομή στο πτώμα, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου και κυρίως να διαπιστωθεί εάν φέρει ίχνη πάλης η χτυπήματα τα οποία την αναισθητοποίησαν.

Άλλωστε και σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο βρέθηκε με κλειδωμένες τις πόρτες, ενώ το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε στα πίσω καθίσματα του οχήματος.

Τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι πρωτίστως αυτό τις αυτοκτονίας και λόγο των ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η άτυχη γυναίκα, ενώ δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο τις ειδεχθούς δολοφονίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε