Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Μυστήριο με τον θάνατο του Μανώλη Κυπριανίδη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτοκτονίας [vid]

Μυστήριο με τον θάνατο του Μανώλη Κυπριανίδη – Ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτοκτονίας [vid]

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο του Μανώλη Κυπριανίδη. Ο τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Ζυρίχη, με την ελβετική Αστυνομία να προσδιορίζει το θάνατό του τρεις ημέρες νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό της εφημερίδας “Τα Νέα”, οι ελβετικές αρχές ερευνούν σενάρια δολοφονίας. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, άτομα από το οικείο περιβάλλον της οικογένειά του, αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας…

Δείτε όλο το ρεπορτάζ

Ο Μανώλης Κυπριανίδης υπήρξε πρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του οκταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΕΤ Ηρακλής μέχρι το 2014.

Μετά την αποχώρησή του, είχαν γραφτεί πολλά για την τύχη που είχαν τα εξαφανισμένα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους της εταιρείας.

Παλαιότερα ήταν επικεφαλής της καπνοβιομηχανίας “Κεράνης”, καθώς είχε παντρευτεί την κόρη μεγαλομετόχου της εταιρείας, Μαρίνα Φλέγγα. Το ζευγάρι χώρισε και ο Κυπριανίδης έγινε ζευγάρι με την γνωστή ηθοποιό, Μιμή Ντενίση.

Με έντονη κοσμική ζωή και πλούσια ζωή ο Μ. Κυπριανίδης είχε απασχολήσει τον Τύπο και για το γεγονός ότι κατείχε το περίφημο ακίνητο του Ωνάση στο Λαγονήσι, όπου διέμενε επί Χούντας, ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος. Πρόκειται για ένα σπίτι-φιλέτο δίπλα στη θάλασσα με κήπο 4 στρεμμάτων το οποίο ο Κυπριανίδης αγόρασε από την εξαδέλφη του Ωνάση, Λ. Βοϊβόδα. Για την ακρίβεια, το ακίνητο ανήκε σε off shore εταιρεία η οποία πούλησε τις μετοχές της στον Μανώλη Κυπριανίδη, την περίοδο που ήταν επικεφαλής στην “Κεράνης”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε