Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

ΝΔ: Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Από την προεκλογική ομιλία του Αντώνη Σαμαρά

Το newsIt σας μεταφέρει το κλίμα από τις δύο μεγάλες προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων.

Από το βήμα ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε για τους μηχανισμούς ότι “δεν μπόρεσαν να επιβάλουν στη βάση να σιωπήσει. Η βάση διέλυσε τους μηχανισμούς”. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε επιθέσεις “κάτω από τη ζώνη” στις οποίες “απαντήσαμε και πάλι με μήνυμα ενότητας”

Η Ντόρα Μπακογιάννη στην ομιλία της στην πλατεία Κοτζιά υποστήριξε ότι “όσοι ζημίωσαν, όσοι πλήγωσαν την παράταξη, με εμένα στην ηγεσία, δεν έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία του αύριο”. 

Λίγο πριν κλείσουν οι συγκεντρώσεις των δύο μονομάχων για την ηγεσία της ΝΔ στην εξέδρα ανέβηκαν οι υποστηρικτές τους. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος χαιρέτισε μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά τους οπαδούς της ΝΔ, ενώ δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκαν στελέχη του κόμματος και της ΟΝΝΕΔ.
   
Νωρίτερα, απαντώντας στα “καρφιά” της Ν. Μπακογιάννη για εκείνους που κρύφτηκαν στις εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε σε συνέντευξή του “η Μεσσηνία παρέμεινε “μπλε” δεν έχασε ψήφους η Ν.Δ., δείτε τι έγινε στην Αθήνα”. (Δείτε τη συνέντευξη)

“Θα έχει δεσπόζουσα θέση στο κόμμα ο Α. Σαμαράς αν εκλεγώ εγώ αρχηγός” δήλωσε σε συνέντευξή της η Ντόρα Μπακογιάννη. Σαφείς ήταν όμως οι αιχμές της κατά Σαμαρά και Αβραμόπουλου όταν δήλωσε “ δεν θα απολογηθώ που δεν έχω στο βιογραφικό μου τη δημιουργία ή το λουκέτο άλλου κόμματος”. (Δείτε τη συνέντευξη)

 

Δεν μπορούμε να φτιάξουμε τη Ν.Δ. του αύριο με ενοχικά σύνδρομα του χθες δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Π. Ψωμιάδης. (Δείτε τη συνέντευξη)

Το NewsIt.gr είναι το μόνο ενημερωτικό site στο οποίο οι δυο μονομάχοι για την Προεδρία της ΝΔ δέχτηκαν να απαντήσουν στα ερωτήματά σας. 

Δείτε τι απάντησαν Ντόρα Μπακογιάννη και Αντώνης Σαμαράς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Υπερ Ντόρας 44 πρώην Βουλευτές
Ντόρα Μπακογιάνη: έταξε και δημαγώγησε το ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε