Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

ΝΔ: Υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής ο Β. Κικίλιας- Νέα δεδομένα για το ΠΑΣΟΚ

Με τις ευλογίες Σαμαρά “πέφτει” στην μάχη των εκλογών ο πρώην αθλητής. Προς ποιά κατεύθυνση κινείται το ΠΑΣΟΚ.

 

Ο Βασίλης Κικίλιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και πήρε το χρίσμα για να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής.

«Έχω μια εντολή, για ανανέωση με αξιοσύνη. Να, λοιπόν, στη μεγαλύτερη Αυτοδιοικητική Περιφέρεια της χώρας, την Αττική, Βασίλης Κικίλιας. Νέος, γιατρός, αθλητής, Αυτοδιοικητικός, άφθαρτος. Καλή επιτυχία από την καρδιά μου. Να πάνε όλα καλά», ανακοίνωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Από την πλευρά του ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την τιμή που του έγινε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής. «Είναι μεγάλη η ευθύνη αλλά και μεγάλη η ευκαιρία για μένα και κυρίως για τους ανθρώπους της γενιάς μου, αλλά και τα πιο νέα παιδιά που έρχονται. Ξέρετε, και σαν αθλητής και σαν γιατρός, έτεινα το χέρι μου σε όλους. Αυτό θα κάνουμε και τώρα, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν πολιτικό χρώμα, έχουν κοινή αφετηρία τον άνθρωπο και εμείς καλούμαστε να βρούμε τις λύσεις», δήλωσε.

 

Νεα δεδομένα για το ΠΑΣΟΚ δημιουργεί η υποψηφιότητα Κικίλια

Η Ιπποκράτους αντιμετωπίζει πλέον νέα δεδομένα σε ό,τι  αφορά την εκλογική αναμέτρηση στην περιφέρεια Αττικής και την επιλογή Κικίλια απο τη ΝΔ. ‘Οπως έλεγαν στο NewsIt κομματικοί παραγοντες είναι πιθανό και το ΠΑΣΟΚ πλέον να κινηθεί στην κατεύθυνση μίας υποψηφιότητας απο τον χώρο της αυτοδιοίκησης ή να προχωρήσει σε μία επιλογή υποψηφίου “τύπου Μπιρμπίλη”. Δηλαδή, να επιλέξει ένα νέο στέλεχος που δεν είναι στην κατηγορία των πρωτοκλασάτων και που θα έχει όραμα και όρεξη για δουλειά στο χώρο της αυτοδιοίκησης. Πάντως, για το ΠΑΣΟΚ, η μάχη ειδικά στην περιφέρεια Αττικής

είναι μία πολιτική μάχη που έχει να κάνει όχι τόσο με την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στην οικονομική πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση αλλά με την εδαίωση της διοικητικής μεταρρύθμισης στη χώρα, στη βάση του σχεδίου “Καλλικράτης”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε