Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Να λάμψει η αλήθεια στο σκάνδαλο με τον παράνομο πλουτισμό στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης”

“Να λάμψει η αλήθεια στο σκάνδαλο με τον παράνομο πλουτισμό στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης”

«Την άμεση διαλεύκανση όλων των υποθέσεων, ώστε να λάμψει η αλήθεια, να σταματήσει η διαπόμπευση των αιρετών, να αποδοθούν οι όποιες ευθύνες, εάν υπάρχουν και να αποκατασταθεί το κύρος της αυτοδιοίκησης» ζήτησε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Κώστας Ασκούνης από τον γγ του ΣΔΟΕ, Στέλιο Στυλιανόπουλο.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΔΟΕ, διεξήχθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης, μετά από δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ελέγχονται δεκάδες στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης για σκάνδαλα και παράνομο πλουτισμό.

Όπως τονίστηκε τόσο κατά τη διάρκεια της συνάντησης αλλά και στη συνέχεια από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Κώστα Ασκούνη, με δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, η ΚΕΔΕ και όλοι οι άνθρωποι που υπηρετούν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης είναι «υπέρ της διαφάνειας και της νομιμότητας σε όλα τα επίπεδα. Δεν μπορούμε, όμως, σε καμία περίπτωση να δεχθούμε την απαξίωση και τον διασυρμό των αιρετών, ιδιαίτερα από ανώνυμες καταγγελίες».

Επίσης, σημειώνεται ότι η ΚΕΔΕ θα έχει εντός των ημερών συνάντηση και με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη, για το ίδιο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεσσαλονίκη: Σε νέα δίκη ο τέως Δήμαρχος! Για “μαύρη τρύπα” 1,1 εκατ. στο ταμείο της Παγίας Προκαταβολής

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε