Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ναύαρχοι προς πρωθυπουργό:"Όχι άλλες περικοπές αμυντικών δαπανών"

Ναύαρχοι προς πρωθυπουργό:`Όχι άλλες περικοπές αμυντικών δαπανών`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.04.2011 | 16:20
Πρώτη δημοσίευση: 23.04.2011 | 16:07

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν με επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό πρώην αρχηγοί ΓΕΝ και Στόλου για τις δραματικές μειώσεις στις αμυντικές δαπάνες.

Κάποιοι απ΄ αυτούς βέβαια,έχουν και το δικο τους μερίδιο ευθύνης, γιατί ως εν ενεργεία δεν τόλμησαν να μιλήσουν .

Στην επιστολή τους αναφέρουν:
"Αφορμή λαμβάνοντες από την παρούσα δύσκολη από κάθε άποψη συγκυρία για την Πατρίδα μας, επιθυμούμε με την παρούσα ανοικτή επιστολή μας να σας υποβάλλουμε ορισμένες σκέψεις, που μας απασχολούν σχετικά με την Άμυνα της χώρας.
Εν πρώτοις έχουμε πλήρη συναίσθηση του ότι συνεπεία κακής διαχείρισης των δημοσίων πραγμάτων επί σειράν ετών, αντιμετωπίζουμε σήμερον πολλαπλά σοβαρά εσωτερικά προβλήματα με προεξάρχον εκείνο της δεινής οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Αντιλαμβανόμεθα επίσης ότι εδώ που φτάσαμε επιβάλλονται, μεταξύ άλλων πρωτοβουλιών, οικονομίες και περικοπές στις δημόσιες δαπάνες.
Τα προβλήματα αυτά θέλουμε να ελπίζουμε ότι αφού, έστω και αργά, τα συνειδητοποιήσαμε, θα μπορέσουμε με τα κατάλληλα μέτρα από την ηγεσία του τόπου και τις ανάλογες θυσίες, στις οποίες δυστυχώς εκ των πραγμάτων υποβάλλεται ο ελληνικός λαός, να τα ξεπεράσουμε και σε κάποιο χρόνο η ζωή να επονεύρει την ηρεμία της".

Διαβάστε όλο το κείμενο της επιστολής το www.onalert.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο