Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέα ανάκληση χιλιάδων Toyota εξετάζει η εταιρεία

Νέα ανάκληση χιλιάδων Toyota εξετάζει η εταιρεία
ΦΩΤΟ REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 01.07.2010 | 12:14
Πρώτη δημοσίευση: 01.07.2010 | 12:14

Μετά τις εκατομμύρια ανακλήσεις που έκανε τους τελευταίους μήνες η μεγάλη ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει νέες ανακλήσεις.

Η Toyota Motor Corp ετοιμάζεται να ανακαλέσει δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα Lexus LS460 εξαιτίας προβλήματος στον κινητήρα που μπορεί να προκαλέσει την ακινητοποίησή τους κατά τη διάρκεια της οδήγησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της επιχειρηματικής εφημερίδας Nikkei.
 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κινητήρας του μοντέλου μπορεί να σταματήσει τη λειτουργία του εν κινήσει και, στη χειρότερη περίπτωση, να μην μπορεί να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία.
 
H Toyota δεν έχει δεχθεί αναφορές για ατυχήματα που σχετίζονται με το πρόβλημα αυτό και, σύμφωνα με την εφημερίδα, ερευνά το αίτιο του προβλήματος.
 
Πρόκειται για το τελευταίο μιας σειράς προβλημάτων σε μοντέλα της Toyota, που οδήγησε στην ανάκληση άνω των 10 εκατομμυρίων οχημάτων από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι ανησυχίες για τις συνέπειες του νέου προβλήματος οδήγησαν σήμερα σε πτώση της αξίας της μετοχής της Toyota κατά 2% .   Διαδώστε αυτό το άρθρο