Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Νέα δήλωση Παπαδημούλη για το θάνατο Μαυρίκου: Δεν είναι πειστικό το σενάριο του ατυχήματος – Νομίζω είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Νέα δήλωση Παπαδημούλη για το θάνατο Μαυρίκου:  Δεν είναι πειστικό το σενάριο του ατυχήματος – Νομίζω είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Επέστρεψε με νέα δήλωσή του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης σχετικά με τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου.

“Είπα τη γνώμη μου ανοιχτά και καθαρά, όπως έχω κάθε δικαίωμα. Το σενάριο του ατυχήματος δεν μου φαίνεται πειστικό. Νομίζω ότι πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Και έχω την αίσθηση ότι την ίδια γνώμη έχει και η μεγάλη πλειοψηφιά των πολιτών. Η οικογένεια έχει ήδη υποβάλει μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση και όσοι έσπευσαν να αντιδράσουν στην δική μου αναφορά, δεν είπαν τίποτα γι αυτό.” τόνισε μιλώντας στον ρ/σ Real FM, ο Δημήτρης Παπαδημούλης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης, είχε πει την άποψή του για την υπόθεση από την πρώτη στιγμή, καθώς με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter έγραφε χαρακτηριστικά: “Τον έκαψαν, για να μην τους κάψει”.

“Για να μην παριστάνουμε τους έκπληκτους, ο κ. Μαυρίκος ήταν κατηγορούμενος σε μία υπόθεση πολύ σοβαρή με διάσταση και αστυνομική και δικαστική και πολιτική και οι συντάκτες του δικαστικού ρεπορτάζ, χθες μετά τον θάνατό του έβγαλαν στον αέρα μεγάλα πράγματα” σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίο, ο οποίος πρόσθεσε με νόημα: “Ο ανακριτής της υπόθεσης, ζήτησε να ανατεθεί σε ανώτερο δικαστικό, εισαγγελέα διαφθοράς γιατί βρήκε ότι ο κ. Μαυρίκος έπαιρνε με απευθείας ανάθεση τεράστια διαφημιστικά πακέτα και μάλιστα με την κομπίνα, η ανάθεση να είναι 149.000 ευρώ γιατί από 150.000 ευρώ και πάνω θα έπρεπε να υπάρχει διαγωνισμός. Η κοινή λογική λέει και βέβαια αυτό θα το ψάξει η δικαιοσύνη, θα ψάξει πως γινόταν αυτό γιατί προφανώς αν έπαιρνε τέτοια διαφημιστικά πακέτα για εφημερίδες μηδενικής κυκλοφορίας, σημαίνει ότι είχε στηθεί μια μηχανή και κάποιοι μοιράζονταν τα λεφτά.”

ΠΗΓΗ: Real FM

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε