Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα έφοδος σε 5 πολυκατοικίες – Βρέθηκαν 12 λαθρομετανάστες

Νέα έφοδος σε 5 πολυκατοικίες – Βρέθηκαν 12 λαθρομετανάστες

Συνεχίζεται το σαφάρι των ελέγχων σε διαμερίσματα της Αθήνας για τυχόν παράνομους μετανάστες και εντοπίστηκαν σε πέντε πολυκατοικίες δώδεκα αλλοδαποί οι οποίοι δεν είχαν έγγραφα που να αποδεικνύονται ότι βρίσκονται στην Ελλάδα νόμιμα.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που έγινε παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε πέντε (5) διαμερίσματα δώδεκα (12) μετανάστες, εκ των οποίων πέντε (5) υπήκοοι Σομαλίας και επτά (7) Μπαγκλαντές, οι οποίοι προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής και κρατούνται για επιστροφή στη χώρα τους.

Συνελήφθη ακόμα ένας (1) αλλοδαπός, στη κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους -150- γραμμαρίων.

Σχηματίσθηκε επίσης δικογραφία σε βάρος των ιδιοκτητών των παραπάνω διαμερισμάτων που διαπιστώθηκε στέγαση μεταναστών που βρίσκονται παράνομα στη χώρα.

Οι πολίτες που διαπιστώνουν την υπεράριθμη στέγαση παράνομων μεταναστών σε διαμερίσματα μπορούν να επικοινωνούν με την Άμεση Δράση της Ελληνικής Αστυνομίας τηλεφωνικά ή και στέλνοντας sms στον αριθμό 100.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε