Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέα πρόστιμα-φωτιά από τον ΚΟΚ

Νέα πρόστιμα-φωτιά από τον ΚΟΚ
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.03.2011 | 07:06
Πρώτη δημοσίευση: 14.03.2011 | 07:06

Ένας ... έμμεσος φόρος δεν είναι άλλος από τα πρόστιμα του ΚΟΚ και έτσι φυσικό και ... επόμενο ήταν να έρθει και η σειρά του να αυξηθεί.

Τα ήδη τσουχτερά πρόστιμα που είχαν επιβληθεί από το 2007 έρχονται να αυξηθούν και άλλο.

Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα “Ελεύθερος Τύπος” η κλήση για διπλοπαρκάρισμα αναμένεται να ανέβει από τα 40 στα 60 ευρώ, παρεμπόδιση κυκλοφορίας ΜΜΜ πάει από τα 150 στα 225 ευρώ, ενώ κυριολεκτικά φωτιά θα πάρουν πρόστιμα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια στις μετακινήσεις.

Έτσι θα υπερδιπλασιαστούν πρόστιμα όπως αυτό για την παραβίαση κόκκινου ή stop, ειδικά μέσα σε κατοικημένη περιοχή, αλλά και το πρόστιμο για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Ειδικά τα παραπάνω πρόστιμα δεν θα βρεθεί κανείς να διαφωνήσει με τις αυξήσεις, ωστόσο φαίνεται ότι μαζί με αυτά θα εκτιναχθούν στα ύψη και τα πρόστιμα για τα όρια ταχύτητας, χωρίς για μια ακόμη φορά να αναπροσαρμοστούν προς τα πάνω και τα ίδια τα όρια των 10, 20 και 30 χλμ την ώρα ακόμη και σε δρόμους μεταξύ πόλεων ή ότι 40,50 και 60χλμ στην εθνική οδό που απλά δίνουν την ευκαιρία στην τροχαία να στήνει μπλόκα και να εισπράττει κλήσεις.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο