Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Νέα ταλαιπωρία στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού

Νέα ταλαιπωρία στα δρομολόγια του Ηλεκτρικού

Το επιβατικό κοινό θα εξυπηρετείται με την λεωφορειακή γραμμή Χ18. 

Κλειστό θα παραμείνει αυτό το Σαββατοκύριακο 26 και 27 Ιουνίου, το τμήμα της διαδρομής του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου από τα Άνω Πατήσια μέχρι τη Νερατζιώτισσα, εξαιτίας των εργασιών ανακαίνισης της Σιδηροδρομικής γραμμής. Η εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού για το ανωτέρω τμήμα θα γίνεται με την λεωφορειακή γραμμή Χ17.

Επίσης, από τη Δευτέρα 28 του μηνός έως και την Παρασκευή 2 Ιουλίου, παραμένει κλειστό το τμήμα Ν. ΙΩΝΙΑ – ΝΕΡΑΤΖΙΩΤΙΣΣΑ. 

Την Πέμπτη 1-η Ιουλίου, από ώρα 23:00 έως την λήξη της κυκλοφορίας των συρμών θα παραμείνει κλειστό το τμήμα Ν. ΙΩΝΙΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ. 

Στο μεταξύ, από τον ΟΑΣΑ ανακοινώθηκε ότι από σήμερα Παρασκευή 25/6/2010 αναστέλλεται η μεταμεσονύκτια λειτουργία των συρμών του ΗΣΑΠ που ίσχυε για τις Παρασκευές και τα Σάββατα. Η απόφαση αυτή κρίνεται επιβεβλημένη, διότι η ανακαίνιση των γραμμών καθώς και η ενίσχυση της σήραγγας από Ομόνοια έως Μοναστηράκι βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και οι εργασίες θα πρέπει να πραγματοποιούνται από 01.00 έως 04.00 (ώρες μη λειτουργίας της γραμμής) .

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε