Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

Νέα υπόθεση παρενόχληση ανηλίκων στην Κύπρο!

Νέα υπόθεση παρενόχληση ανηλίκων στην Κύπρο!
Σοκ έχουν προκαλέσει στην κυπριακή κοινή γνώμη οι υποθέσεις παιδεραστίας που εμφανίζονται κάθε εβδομάδα.

 

Σε συστηματική σεξουαλική παρενόχληση ανήλικων κοριτσιών φαίνεται ότι προέβαινε 42χρονος ο οποίος διαμένει σε χωριό της επαρχίας Λευκωσίας.
Εναντίον του έγιναν σοβαρές καταγγελίες από γονείς παιδιών που διαμένουν στην ίδια γειτονιά με τον 42χρονο. Χθες, ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ως ύποπτος για διάπραξη αδικημάτων σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων και διαφθοράς ανήλικης κάτω των δεκατριών ετών.
 
Η διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της φύσεως της υπόθεσης. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα στοιχεία που τέθηκαν ενώπιόν του, το Δικαστήριο έκρινε πως οι υποψίες εναντίον του υπόπτου για πιθανή διάπραξη των αδικημάτων που διερευνώνται από την Αστυνομία, είναι εύλογες και ενέκρινε αίτημα 8ήμερης προσωποκράτησης του.
 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εναντίον τού υπόπτου υπάρχουν τουλάχιστον πέντε καταγγελίες. Φαίνεται μάλιστα ότι σε όλες τις περιπτώσεις ο 42χρονος ενεργούσε με παρόμοιο τρόπο.
 
Συγκεκριμένα, στις καταγγελίες που έγιναν εναντίον του αναφέρεται ότι ο 42χρονος προσέγγιζε παιδιά της γειτονιάς λέγοντάς του να έρθουν στην αυλή του για να παίξουν με τους σκύλους του. Στη συνέχεια και ενώ τα παιδιά έπαιζαν με
τους σκύλους έβρισκε ευκαιρία και τα χάιδευε σε διάφορα μέρη του σώματός τους προβαίνοντας και σε σχόλια, για παράδειγμα, σχετικά με το στήθος τους ή τα γεννητικά τους όργανα.
 
Σε μία περίπτωση, που φαίνεται ότι είναι και η πιο σοβαρή, προσέγγισε κοριτσάκι της γειτονιάς ηλικίας 8 ετών και το έπεισε να εισέλθει στο σπίτι του. Ακολούθως άρχισε να το χαϊδεύει ενώ έφτασε και ένα βήμα πριν από το βιασμό. Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του, ο 42χρονος φαίνεται ότι άρχισε να εκδηλώνει την παιδοφιλική του διάθεση από τον περασμένο Δεκέμβριο και συνέχισε μέχρι και πολύ πρόσφατα.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Αστυνομία μετά τις γραπτές καταγγελίες εξασφάλισε δικαστικό διάταγμα σύλληψης και αναζητούσε εδώ και ημέρες τον 42χρονο. Ήταν, όμως, άφαντος και όταν εντοπίστηκε την Τετάρτη υποστήριξε πως βρισκόταν στα κατεχόμενα όπου συνελήφθη από τις αρχές του ψευδοκράτος και κρατείτο για μέρες. 

Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ύποπτος, μετά τη σύλληψή του, αρνήθηκε να δώσει γραπτή κατάθεση ενώ προφορικά υποστηρίζει ότι δεν διέπραξε κανένα αδίκημα σε βάρος των παιδιών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε