Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Nέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες από Star και ΣΚΑΙ

Nέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων για τις τηλεοπτικές άδειες από Star και ΣΚΑΙ

Νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατατέθηκαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τη διαδικασία χορήγησης των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών. Οι δύο νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατατέθηκαν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Star Channel και ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο τηλεοπτικός σταθμός Star Channel κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της εγγυητικής επιστολής του Ιωάννη -Βλαδίμηρου Καλογρίτσα ο οποίος έχει λάβει σχετική άδεια, ενώ ζητάει ακόμα την ακύρωση των υπ΄ αριθμ. 252/15.9.2016 και 228/29.8.2016 αποφάσεων του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του υπουργείου Επικρατείας.

Επίσης, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ προσέφυγε και πάλι στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητάει να ανακληθεί η άρνηση του προέδρου του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου Νικολάου Σακελλαρίου να χορηγήσει προσωρινή διαταγή με την οποία να «παγώνει» την αδειοδοτική διαδικασία.

Υπενθμίζεται πως για τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 ορίστηκε η κρίσιμη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας η οποία θα κρίνει εάν είναι συνταγματικός και νόμιμος ο τρόπος χορήγησης των τεσσάρων αδειών των τηλεοπτικών σταθμών.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε