Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέες απεργίες από σήμερα σε όλη τη χώρα

Νέες απεργίες από σήμερα σε όλη τη χώρα
Στους δρόμους κατεβαίνουν και πάλι χιλιάδες εργαζόμενοι που διαμαρτύρονται για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό. Διαβάστε ποιοί και πότε απεργούν – Κανονικά λειτουργεί το ΜΕΤΡΟ.
Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν απο την Τρίτη 22 έως την Πέμπτη 24 Ιουνίου στάσεις εργασίας 7 – 9 το πρωί, 3 – 5 το απόγευμα και 10 – 12 τα μεσάνυχτα. Στις 29 και 30 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν δύο 24ωρες απεργίες.
Οι εργαζόμενοι στο ΜΕΤΡΟ ανέστειλαν την προγραμματισμένη για σήμερα Δευτέρα 24ωρη απεργία τους.

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ημέρα που αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το νέο ασφαλιστικό, έχει εξαγγείλει απεργία το ΠΑΜΕ.

Απο την Τετάρτη αρχίζουν πάλι κινητοποιήσεις οι δικηγόροι. Η ολομέλεια των προέδρων των δικηγορικών συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε την αποχή απο κάθε διαδικασία μέχρι τις 7 Ιουλίου.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ εξήγγειλαν 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 29 Ιουνίου, αντιδρώντας στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση σε ασφαλιστικό και εργασιακό.
 
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ αποφάσισε να συνεχιστεί η αποχή στα βαθμολογικά κέντρα μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, οπότε θα ξανασυνεδριάσει για να εκτιμήσει τις εξελίξεις και να πάρει νέα απόφαση.
 
Ταλαιπωρία και στα λιμάνια από την 24ωρη απεργία στις 23/06.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε