Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέες απεργίες από τελωνειακούς

Νέες απεργίες από τελωνειακούς
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.02.2010 | 17:32
Πρώτη δημοσίευση: 18.02.2010 | 07:32

Το πρόβλημα στην αγορά των καυσίμων μεγαλώνει. Νέες επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες ανακοίνωσαν οι τελωνειακοί.

Μπλόκο στην αγορά των καυσίμων βάζουν οι τελωνειακοί αφού αργά το βράδυ αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους που τελειώνουν την Παρασκευή με επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες μέχρι και τις 24 Φεβρουαρίου που είναι η γενική απεργία της ΓΣΕΕ.
 
Ήδη σε αρκετά βενζινάδικα υπάρχει μεγάλη έλλειψη ενώ αν συνεχιστεί η απεργία θα στερέψουν όλα τα πρατήρια. Ουρές έχουν αρχίσει να σχηματίζονται σε αρκετά βενζινάδικα ενώ οι τιμές έχουν αρχίσει να φτάνουν στα ύψη!

Διαδοχικά πλήγματα, από τους συνεχιζόμενους αποκλεισμούς των δρόμων του εμπορίου δέχονται οι εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων. 

Η Κεντρική Εξαγωγική Οργάνωση της χώρας, παρενέβη με επιστολή της προέδρου του ΠΣΕ, κυρίας Χριστίνας Σακελλαρίδη, προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Υφυπουργό κ. Φίλιππο Σαχινίδη, ζητώντας «να δοθεί άμεση λύση γύρω από τις κυλιόμενες απεργίες των τελωνειακών υπαλλήλων, και για όσο χρόνο διαρκούν, να ορισθεί επαρκές προσωπικό ασφαλείας, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η διακίνηση των προϊόντων από και προς τη χώρα μας και με υπεύθυνη δήλωση των ίδιων των εξαγωγέων».

Διαβάστε το ΘΕΜΑ NEWSIT με την έρευνα στα βενζινάδικα


   Διαδώστε αυτό το άρθρο