Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Νέες καταλήψεις από την ΠΟΕ ΟΤΑ – Αποχή των εργαζομένων το Σαββατοκύριακο

Νέες καταλήψεις από την ΠΟΕ ΟΤΑ – Αποχή των εργαζομένων το Σαββατοκύριακο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.12.2012 | 07:48

Τη συνέχιση των καταλήψεων έως και την Κυριακή σε δημαρχεία και δημαρχιακά κτίρια, με έμφαση στα γραφεία Προσωπικού αποφάσισε η ΠΟΕ ΟΤΑ, που συνεχίζει τις κινητοποιήσεις κατά της διαθεσιμότητας.

Επίσης αποφασίσθηκε αποχή από κάθε εργασία το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Δεκεμβρίου. Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, σε γενικές συνελεύσεις θα αποφασισθεί συγκεκριμένος τρόπος κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων.

Η Δευτέρα ορίστηκε από τους επικεφαλής της ΠΟΕ ΟΤΑ ως ημέρα γενικευμένων καταλήψεων όλων των υπηρεσιών των δήμων. Την ίδια ημέρα, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί πανελλαδική σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων στην Αθήνα, προκειμένου οι σύλλογοι να μεταφέρουν τις αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων και τη διάθεση του κλάδου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ φέρεται διατεθειμένη να συνεχίσει τις κινητοποιήσεις προκειμένου «να μην υπάρξει καμία διαθεσιμότητα-απόλυση συναδέλφου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόμβα στη διαθεσιμότητα από το Πρωτοδικείο Ξάνθης - Παγώνει προσωρινά την εφαρμογή του νόμου - Τι προβλέπει η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου

Σκληραίνει τη στάση της η ΠΟΕ ΟΤΑ, νέες καταλήψεις

Συνεχίζει τις κινητοποιήσεις η ΠΟΕ ΟΤΑ με καταλήψεις και συγκεντρώσεις

   Διαδώστε αυτό το άρθρο