Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς

Νέες κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς

Την Τετάρτη τα μέσα μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν απο τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Μηχανοκίνητη πορεία σήμερα το μεσημέρι.

Μετά τη Χριστουγεννιάτικη ανάπαυλα οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση στο χώρο των ΔΕΚΟ και ειδικότερα στις αστικές συγκοινωνίες.

Σήμερα Δευτέρα οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες θα παργματοποιήσουν μηχανοκίνητη πορεία απο την πλατεία Κοτζιά προς το Υπουργείο Υποδομών.

Την Τετάρτη τα μέσα μεταφοράς θα κυκλοφορήσουν μόνο απο τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Ανάλογες κινητοποιήσεις, με διαφορετικές ώρες, έχουν προγραμματίσει επίσης και για το νέο έτος και συγκεκριμένα για τις 3, 5 και 10 Ιανουαρίου.

Οι συνδικαλιστές θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη γενική συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.

Κινητοποιήσεις προετοιμάζουν και οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας. Μπορεί η 48ωρη απεργία που είχε προγραμματίσει η ομοσπονδία συλλόγων της Υπηρεσίας να κρίθηκε παράνομη, οι εργαζόμενοι ωστόσο δηλώνουν αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις, αντιδρώντας στις μετατάξεις 732 χειριστών, μηχανικών και διοικητικών υπαλλήλων της πρώην Ολυμπιακής. Γι’ αυτό το λόγο σήμερα θα συνεδριάσει το προεδρείο της ΟΣΥΠΑ ωστε να καθοριστεί η στάση των εργαζομένων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε