Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Νεφώσεις, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Συννεφιασμένο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Πέμπτη 25 Μαρτίου. Κατά τόπους θα υπάρξουν και βροχές, αλλά η θερμοκρασίες θα είναι υψηλές.

Στη Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Σποραδικές βροχές στη δυτική και κεντρική Μακεδονία μέχρι το μεσημέρι. Το πρωί η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου την Ήπειρος, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 τοπικά μέχρι 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται αρχικά νεφώσεις με ασθενείς βροχές μικρής διάρκειας, από το μεσημέρι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στην Κρήτη μέχρι το απόγευμα προβλέπονται τοπικές βροχές, ενώ στις Κυκλάδες παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και από το απόγευμα τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα το πρωί αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα νότια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ, στα Δωδεκάνησα βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις το πρωί, γενικά αίθριος από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που μέχρι το μεσημέρι θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε