Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς γύρισαν την πλάτη στη Χρυσή Αυγή!

Νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς γύρισαν την πλάτη στη Χρυσή Αυγή!

Νεφροπαθείς, καρδιοπαθείς, άτομα με σκλήρυνση κατά πλάκας αναγκάστηκαν να βγουν στους δρόμους για να «φωνάξουν» πως κινδυνεύει η ζωή τους. Τι έγινε όταν βρέθηκαν στην πορεία βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Μέσα σε όλες τις πορείες που είχαν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας ήταν κι εκείνοι ανθρώπων που έβαλαν στην άκρη τα προβλήματα της υγείας τους και βγήκαν να ενώσουν τις φωνές τους, μήπως και ακουστεί η κραυγή τους. «Δεν πάει άλλο, κινδυνεύουν οι ζωές μας».

Η πορεία έφτασε στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και αντιπροσωπεία μπήκε στη Βουλή για να παραδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας. Όταν βγήκαν, είδαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων ο Κ. Μπαρμπαρούσης, να συνομιλούν με διαδηλωτές.


Αμέσως, το προεδρείο αποφάσισε να αποχωρήσει «για πολλούς λόγους» όπως είπαν. Ορισμένοι από τους διαδηλωτές παρέμειναν για λίγο ακόμη στο σημείο.



«Πολλοί έχουν φάρμακα για αυτό το μήνα, αλλά τον επόμενο θα πρέπει να δώσουν 500 ευρώ. Είναι μια φωνή απελπισίας απ’ όλη την Ελλάδα. Περιμένω να πάθω πνευμονική εμβολή για να πεθάνω, λένε πολλοί», είπε στο NewsIt η Έβη Γαλαζίδου δικηγόρος-εκπρόσωπος των καρκινοπαθών.

Δείτε τι είπε στο NewsIt και ο Μάριος Καμακάρης μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα ΑΜΕΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στους δρόμους και οι καρκινοπαθείς!

Αχαϊα: Σκηνές απείρου κάλλους σε νοσοκομείο – Χρυσαυγίτες ξυλοκόπησαν γιατρό που ζητούσε φακελάκι!

Μεσσηνία: Χρυσαυγίτες με κοστούμια, σε… ρόλο επιθεωρητών εργασίας!

Αχαϊα:Διχάζει τους γονείς, η αναφορά διευθυντή σχολείου στη Χρυσή Αυγή!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε