Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Νεκρή νεαρή στρατιωτικός που παρασύρθηκε με το ΙΧ της από χείμαρο – Σώθηκε ο άντρας της

Ένα θύμα μετρά η χώρα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων 24ωρων. Μία στρατιωτικός που αγνοείτο απο χθες βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της σε ποτάμι που υπερχείλισε στο Λιτόχωρο.

Η 38χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 10.30 το πρωί, αφού παρασύρθηκε στη μιάμιση τα ξημερώματα από ορμητικά νερά, στο Λιτόχωρο Πιερίας, την ώρα που – μαζί με τον 40χρονο σύζυγό της- επιχείρησαν να διασχίσουν, με το αυτοκίνητο τους, γέφυρα του ποταμού Ενιπέα.

Ο 40χρονος εντοπίστηκε σώος, σε απόσταση 100 μέτρων από το σημείο όπου παρασύρθηκε το αυτοκίνητο και εκτός αυτού, στις 7.30 το πρωί, κατόπιν πολύωρων ερευνών της ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης-Λιτοχώρου και στρατιωτών της 24ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου. Νοσηλεύεται προληπτικά στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Οι ισχυρές βροχοπτώσεις, που σημειώθηκαν το βράδυ στην περιοχή της Πιερίας, είχαν ως αποτέλεσμα να “φουσκώσει” ο χείμαρρος στο φαράγγι. Το ζευγάρι, στρατιωτικοί αμφότεροι, είναι γονείς δύο παιδιών. Η άτυχη γυναίκα, που εντοπίστηκε σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το σημείο της παράσυρσης και επίσης εκτός αυτοκινήτου, υπηρετούσε στο Λιτόχωρο.

Διαβάστε ακόμη: Βροχές και καταιγίδες και την Κυριακή – Δείτε σε ποιές περιοχές

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε