Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Νέο “επεισόδιο” στην πόρτα του Μαξίμου! – Τρείς γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα!

Νέο “επεισόδιο” στην πόρτα του Μαξίμου! – Τρείς γυναίκες άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα!

– Μετά την πρωινή παρέμβαση από ενστόλους και νέο “επεισόδιο στο Μαξίμου!
– Γυναίκες που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία του ΝΑΤ προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό
– Αναστάτωση και πάλι έξω από το γραφείο του πρωθυπουργού
– Το πρωί ένστολοι είχαν κρύψει πλακάτ στις στολές τους
– ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Συναγερμός σήμανε και πάλι στην ασφάλεια του Μαξίμου όταν τρείς γυναίκες πήγαν έξω από το πρωθυπουργικό γραφείο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα και προσπάθησαν να ανοίξουν ένα πανό! Την ίδια ώρα μέσα ήταν ο πρωθυπουργός.

Οι τρείς γυναίκες αιφνιδίασαν και πάλι την φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου και μόλις οι αστυνομικοί κατάλαβαν τι συνέβαινε τις απομάκρυναν και δεν τις άφησαν να ανοίξουν το πανό. Οι διαδηλώτριες νωρίτερα ήταν έξω από την Βουλή και διαμαρτύρονταν μαζί με άλλους συναδέλφους τους.

Το πρωί, περίπου 10 ένστολοι έκαναν την εμφάνισή τους στην Ηρώδου Αττικού το πρωί, κανείς από τους αστυνομικούς που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του Μαξίμου δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό.

Οι αστυνομικοί μέλη του προεδρείου της ΠΟΑΣΥ πλησίασαν και μόλις έφτασαν στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου έβγαλαν μικρά πλακάτ τα οποία είχαν κρύψει κάτω από τις στολές τους. Τα πλακάτ έγραφαν συνθήματα ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Τα πλακάτ είχαν αρκετά προσωπικό ύφος και ένα από αυτά απευθυνόταν στον πρωθυπουργό.

Έγραφε: «Αλέξη γιατί σκοτώνεις τον λαό σου;». Κάποιο άλλο έγραφε: «Η γυναίκα μου είναι μισθωτός», «Η μάνα μου είναι καθαρίστρια», «Ο πατέρας μου είναι αγρότης».

Οι αστυνομικοί που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη του Μεγάρου αιφνιδιάστηκαν από την κίνηση αυτή. Φυσικά τα μέλη της ΠΟΑΣΥ δεν προκάλεσαν κάποιο επεισόδιο και μερικά λεπτά αργότερα “υπάκουσαν” στην εντολή των συναδέλφων τους να απομακρυνθούν από την είσοδο του Μεγάρου.

Οι αστυνομικοί για αρκετή ώρα απρέμειναν στο πεζοδρόμιο απέναντι από την είσοδο του Μαξίμου απ’ όπου αποχώρησαν λίγο μετά τις 09:00.

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη συγκέντρωση Αστυνομικών, Πυροσβεστών και Λιμενικών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη. Οι ένστολοι διαμαρτύρονται για το νέο Ασφαλιστικό. 

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε