Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέο φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας

Νέο φιάσκο της Ελληνικής Αστυνομίας

 

Λίγες ώρες μετά την κλοπή κατασχεμένου αυτοκινήτου έξω από τη ΓΑΔΑ άλλο ένα φιάσκο έγινε στην ελληνική αστυνομία.

 

Αστυνομικοί της Ειδικής Υπηρεσίας Εσωτερικών Ελέγχων της Αστυνομίας άρπαξαν το βράδυ της Κυριακής υπηρεσιακή μοτοσικλέτα έξω από την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά, απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο. Κανένας από τους αστυνομικούς φρουρούς δεν πήρε χαμπάρι!
 
Η Υπηρεσία Εσωτερικών Ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ. προχωρεί τις τελευταίες ημέρες σε ασκήσεις ελέγχου της ετοιμότητας των αστυνομικών που υπηρετούν σε διάφορες υπηρεσίες της Αττικής. Η νέα αυτή «αρπαγή» οχήματος από αστυνομικό τμήμα, έστω και στο πλαίσιο εσωτερικής άσκησης δείχνει ότι τα μέτρα ασφαλείας που παίρνει η αστυνομία για την αυτοπροστασία της είναι ελλειπή!
 
Μέχρι χθες το βράδυ από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν ότι «δεν σχολιάζουμε ενέργειες που αφορούν εσωτερικούς ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ.». Ανώτατοι αξιωματικοί ωστόσο εξέφραζαν την απογοήτευσή τους για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλές αστυνομικές υπηρεσίες.
 
Χθες μάλιστα οι επτά αστυνομικοί, ένας υπαρχιφύλακας, ένας αστυφύλακας και πέντε ειδικοί φρουροί, ελέγχονται πειθαρχικά και ποινικά για το πρωτοφανές περιστατικό κλοπής αυτοκινήτου έξω από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε