Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Νέο λουκέτο στους αρχαιολογικούς χώρους-Νέο πλήγμα στη “βαριά βιομηχανία” της χώρας

, Αυτή ήταν η εικόνα σήμερα στην Ακρόπολη και θα επαναληφθεί και μεθαύριο
Όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί λόγω απεργίας της ΑΔΕΔΥ και οι τουρίστες που θα έρθουν θα δουν τα αρχαία σε … καρτ ποστάλ.

Εκατοντάδες τουρίστες που ταξίδεψαν χθες στην Ελλάδα από την άλλη άκρη της γής βρήκαν για 4 ώρες την είσοδο της Ακρόπολης κλειστή!

Στο απόγειο της τουριστικής περιόδου οι υπάλληλοι έκλεισαν από τις 8 έως τις 12 την είσοδο του Αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης ζητώντας την εξόφληση δεδουλευμένων.
 
Αν μη τι άλλο σεβόμαστε τον τουρίστα. Δυο ανακοινώσεις μια στα ελληνικά και μια στα αγγλικά ενημερώνουν για την στάση εργασίας.... ΦΩΤΟ NEWSIT

Με βλέμα απορίας και απογοήτευσης ή πήγαιναν μια βόλτα για να ξαναγυρίσουν αργότερα όπως τους συμβούλευαν οι ίδιοι οι απεργοί, ή έχαναν για πάντα την ευκαιρία να θαυμάσουν τον Παρθενώνα και το Ηρώδειο.

Την ίδια απογοήτευση και ακόμα μεγαλύτερη θα γνωρίσουν αύριο χιλιάδες τουρίστες σε όλη την χώρα αφού θα δούν λουκέτα σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας!

Και οι τουρίστες, όπως ο κύριος που ακολουθεί που μαθαίνουν τα παιδιά τους την ελληνική ιστορία και έρχονται να θαυμάσουν όλα όσα βλέπουν μόνο στα βιβλία θα φεύγουν με την απογοήτευση οτι οι έλληνες έβαλαν για ακόμα μια φορά λουκέτο στον τουρισμό τους….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Στο δρόμο πυροσβέστες και στρατιωτικοί

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε