Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Νόμιμες οι προσλήψεις στην ΑΓΡΟΓΗ λένε οι υπάλληλοι

“Δεν προσληφήκαμε παράνομα” λένε οι εργαζόμενοι της ΑΓΡΟΓΗΣ

Στα παραρτήματα της ΑΓΡΟΓΗΣ σε Τρίπολη, Τρίκαλα και Κρήτη εργάζονται μερικοί από τους υπαλλήλους των οποίων οι προεκλογικές προσλήψεις έχουν “σηκώσει” την πολιτική αντιπαράθεση.

Ακόμα ένας, ο Γιώργος Τρίκας οδηγός του  πρώην υπουργού Μ. Χατζηγάκη στα Τρίκαλα παραιτήθηκε πριν από 4 μήνες για δικούς του λόγους.

  Το Newsit επικοινώνησε με την κουμπάρα του πρώην υπουργού στα Τρίκαλα όπου εργάζεται  ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τις συνθήκες της προεκλογικής πρόσληψης της.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΑΓΡΟΓΗ Δημήτρης Δήμας μιλώντας στο Newsit υποστήριξε πως είναι εντελώς άδικο να απολύονται οι 270 υπάλληλοι που προσλήφθηκαν πριν από τις εκλογές του 2009.

Μάλιστα ο κ. Δήμας υπεραμύνθηκε της άποψης ότι οι προσλήψεις που έγιναν ήταν νόμιμες. “Δεν προσλήφθηκαν κομμώτριες στην ΑΓΡΟΓΗ ” υποστήριξε χαρακτηριστικά. 

Αν υπάρχει κάτι μεμπτό στη διαδικασία να ερευνηθεί και να τιμωρηθεί ο υπεύθυνος όχι οι εργαζόμενοι λέει ο κ. Δήμας που ζητά να μην χαρακτηρίζετε μια εταιρία και εκατοντάδες εργαζόμενοι από “10 με 15 άτομα που έχουν επαφές και σχέσεις με βουλευτές”.

Σύμφωνα με κ. Δήμα οι μισθοί των υπαλλήλων της ΑΓΡΟΓΗΣ δεν ξεπερνούν τα 1200 ευρώ.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε