Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ντόρα: περήφανη που έμεινα στη ΝΔ, άλλοι έφυγαν

, Ολομέτωπη επίθεση γιά να καλύψει τη δημοσκοπική διαφορά (ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
Στήριξη σε Μπακογιάννη από Πολύδωρα και Ορφανό.
 
Με ολομέτωπη επίθεση στον Σαμαρά, μπήκε στην τελική ευθεία για την εκλογή αρχηγού της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη.
Σε συνέντευξη της στον ΑΝΤ1 η πρώην υπουργός Εξωτερικών άφησε σαφείς αιχμές κατά του συνυποψήφιου της. “Είμαι υπερήφανη που έμεινα στη ΝΔ, άλλοι έφυγαν” ανέφερε χαρακτηριστικά. Όσο για τους φόβους που έχουν εκφραστεί για διάσπαση του κόμματος η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε ότι “η ΝΔ δεν κινδυνεύει με διάσπαση αλλά από συρρίκνωση”.

Νωρίτερα η Ντόρα Μπακογιάννη είπε στη ΝΕΤ: “Υπάρχουν δύο πορείες: μία εκτός του κόμματος που μπήκε μέσα και μία εντός του κόμματος που έδωσε τη μάχη από μέσα. Ποιο είναι το καινούργιο; Ο Σαμαράς και ο Αβραμόπουλος που έφυγαν, έκαναν κόμματα του 5% και επέστρεψαν;Εγώ δεν πρόκειται να απολογηθώ επειδή δεν έφυγα ποτέ από το κόμμα, αλλά στήριξα την κυβέρνησή μας, ενώ άλλοι σιωπούσαν”.

Η κυρία Μπακογιάννη άφησε να εννοηθεί ότι το κόμμα θα μπει σε λογική συρρίκνωσης εφόσον εκλεγεί ο κ.Σαμαράς, ενώ επανέλαβε πως “υπάρχει ένα «σύστημα ΠΑΣΟΚ» που δεν την θέλει στην ηγεσία του κόμματος” (δείτε σχετικό απόσπασμα).
 

Στο πλευρό της Ντόρας Μοπακογιάννη τάχθηκε ο Βύρων Πολύδωρας αναφέροντας σε άρθρο του στην εφημερίδα Αδέσμευτος Τύπος: “Οι λόγοι πολλοί. Αλλά κυρίως το γεγονός ότι εκφράζει την αδιάκοπη συνέχεια και συνέπεια της ΝΔ, όπως μετεξελίχθηκε και μορφώθηκε σε μια μακρά διαδικασία από το 1978 μέχρι σήμερα”
 

Με δηλώσεις του στη Βουλή και ο πρώην υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Ορφανός δήλωσε τη στήριξή του στη Ντόρα Μοπακογιάννη.  (Δείτε τις δηλώσεις) 

Υπέρ της υποψηφιότητας Σαμαρά τάχθηκε ο Βουλευτής Α΄ Αθηνών Κώστας Γκιουλέκας ο οποίος είχε σήμερα σηνάντηση με τον Μεσσήνιο πολιτικό.Δείτε τις δηλώσεις.

” Προσωπικά θα στηρίξω τον Αντώνη Σαμαρά. Γιατί εκτιμώ ότι διασφαλίζει την αναγκαία ιδεολογικοπολιτική σύνθεση ανάμεσα στις παραδοσιακές μας αξίες και τις σύγχρονες φιλελεύθερες αντιλήψεις” δήλωσε πριν λίγη ώρα και ο Βουλευτής Καρδίτσας Σπύρος Ταλιαδούρος.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε