Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 28 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Ντου" σε πάρκινγκ στον Πειραιά και σύλληψη 49χρονου

`Ντου` σε πάρκινγκ στον Πειραιά και σύλληψη 49χρονου
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.05.2012 | 21:35
Πρώτη δημοσίευση: 25.05.2012 | 21:14

Έλεγχο σε υποκατάστημα εταιρείας στάθμευσης αυτοκινήτων στον Πειραιά πραγματοποίησαν το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός για φορολογικές παραβάσεις, ενώ αναζητείται και η διαχειρίστρια εταιρεία.

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε η έκδοση τριακοσίων εβδομήντα τριών πλαστών αποδείξεων παροχής υπηρεσιών, ως προς τα στοιχεία του εκδότη (Α.Φ.Μ), συνολικής αξίας 1.865 ευρώ, η μη καταχώρηση 16 οχημάτων, τα οποία βρίσκονταν εντός του χώρου στάθμευσης, στο πρόσθετο Βιβλίο Στάθμευσης Αυτοκινήτων και η ανακριβής απόδοση φόρων.

Ο 49χρονος θα οδηγηθεί το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να διαθέτουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της Οικονομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καβάλα: Πούλαγε όπλα στο μαγαζί του χωρίς να έχει άδεια


   Διαδώστε αυτό το άρθρο