Ειδήσεις ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ CASSINI SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 24 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Ντρέπομαι για το πως φέρεται η Ευρώπη στην Ελλάδα"

`Ντρέπομαι για το πως φέρεται η Ευρώπη στην Ελλάδα`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.02.2012 | 12:46
Πρώτη δημοσίευση: 16.02.2012 | 12:42

Η επίθεση αγάπης από παντού συνεχίζεται. Αλλη μια δήλωση προστίθεται στις δεκάδες τις τελευταίες ημέρες για τον λάθος τρόπο με τον οποίο η Ευρώπη αντιμετωπίζει την χώρα μας.

«Ντρέπομαι για το πώς η Ευρώπη φέρεται στην Ελλάδα, διότι μπορεί κανείς να ζητήσει από μια χώρα να βαδίσει προς τη δημοσιονομική πειθαρχία, όχι όμως να τη δολοφονήσει. Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε απαθείς μια τέτοια καταστροφή», δήλωσε ο γραμματέας του ιταλικού Δημοκρατικού Κόμματος (το δεύτερο, σε μέγεθος, κόμμα, που στηρίζει την κυβέρνηση του Μάριο Μόντι) Πιερλουίτζι Μπερσάνι.

«Πολλοί από εκείνους που σήμερα ζητούν από την Ελλάδα ενάρετη συμπεριφορά, επωφελήθηκαν από τα ελαττώματα της χώρας και αποκόμισαν κέρδη από το ελληνικό χρέος» σημείωσε ο Π. Μπερσάνι.

«Όλα αυτά, τώρα, δεν μπορεί να τα πληρώσει ο απλός κόσμος» τόνισε ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος και πρόσθεσε ότι «η Ευρώπη πρέπει να ξαναβρεί τα χαρακτηριστικά αλληλεγγύης της και από τα προοδευτικά κόμματα πρέπει να υψωθεί μια ισχυρή φωνή».

«Το σχέδιο που επιβάλλεται στην Ελλάδα οδηγεί σε αποτυχία και ο κόσμος πρέπει να ξέρει ότι το επινόησαν τα κόμματα της κεντροδεξιάς», ανέφερε από την πλευρά του, ο υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων των "Δημοκρατικών" Στέφανο Φασσίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλουν επιτροπεία και τα χρήματα δεσμευμένα - Την Δευτέρα αποφασίζουν

Γιατί οι Γερμανοί θα ΄πρεπε να θορυβηθούν με όσα είπε...

Ο Σόιμπλε μας ''περνάει'' χειροπέδες και πετάει το κλειδί


    Διαδώστε αυτό το άρθρο