Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Δ.Αθηναίων πέταξε στη βροχή 7 άστεγους – Ανάμεσά τους και μια έγκυο

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τον διωγμό των αστέγων από το γήπεδο του Ρουφ την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς.

Είναι να απορεί κανείς με τον απάνθρωπο τρόπο που έδρασε χθες ο Δήμος Αθηναίων απέναντι σε 7 άστεγους συμπολίτες μας την ώρα μάλιστα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί.

Κάτω από πολύ δυνατή βροχή, χαλάζι, αέρα και πολύ κρύο 7 άστεγοι ζήτησαν να περάσουν τη νύχτα στο κλειστό γυμναστήριο του Ρουφ.  Ανάμεσά τους ήταν και μία έγκυος γυναίκα.

Ομως οι υπάλληλοι του Δήμου ενημέρωσαν τους άστεγους πως δεν ήταν δυνατόν να φιλοξενηθούν μέσα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ καθώς είχε λήξει ο συναγερμός του Δήμου Αθηναίων για την κακοκαιρία και οι χώροι που είχαν δεχτεί τις προηγούμενες ημέρες τους αστεγους δεν μπορούσαν να τους φιλοξενήσουν.

Το Newsit επιβεβαίωσε την είδηση με το γραφείο τύπου του Δήμου Αθηναίων όπου μας είπαν πως ο συναγερμός για την κακοκαιρία έληξε το βράδυ της Κυριακής. Χθες το μεσημέρι άλλωστε δόθηκε εντολή στον πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων να επισκεφθεί τους χώρους μαζί με 2 κοινωνικούς λειτουργούς για να ενημερώσει τους άστεγους συμπολιτες μας.

Αυτό είναι το συγκλονιστικό βίντεο από την επιχείρηση απομάκρυνσης των αστέγων από το γήπεδο του Ρουφ.



ΑΠΟΡΙΑ: Ο Δήμος Αθηναίων δεν είχε δει τις μετεωρολογικές προβλέψεις που έδειχναν πως στην Αθήνα θα υπάρξει έντονη βροχόπτωση και καταιγίδα το απόγευμα της Δευτέρας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκάρουν τα στοιχεία για τους “νεοαστέγους” – Μέχρι και διαμερισματικοί σύμβουλοι ανάμεσά τους

Βόλος: ”Έσβησε” και 3ος άστεγος από υποθερμία και υποσιτισμό!

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε