Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση “Αγαπώ την Αγορά μου” στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Ο Γιάννης Μώραλης στην εκδήλωση “Αγαπώ την Αγορά μου” στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, παρευρέθηκε χθες στην εκδήλωση «Αγαπώ την Αγορά μου» στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, όπου υλοποιήθηκαν μια σειρά από δράσεις για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο του εορτασμού των «Ημερών Θάλασσας 2016».

Η εκδήλωση «Αγαπώ την Αγορά μου», πραγματοποιήθηκε από τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Α.Ε., στις 22 και στις 29 Μαΐου και η είσοδος ήταν ελεύθερη για όλους.

O κόσμος διασκέδασε με μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, γεύτηκε δωρεάν ψαρολιχουδιές που μαγείρεψαν Σεφ της σχολής μαγειρικής του Ο.Α.Ε.Δ. Πειραιά, ενώ προσφέρθηκε και κρασί.

Επιπλέον, γνώρισαν από κοντά τις δημόσιες υποδομές της Ιχθυόσκαλας, επισκέφθηκαν αλιευτικά σκάφη, ενώ παιδιά διαγωνίστηκαν στη ζωγραφική με θέμα τη θάλασσα, την Ιχθυόσκαλα και το ψάρεμα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, τόνισε: «Οι εκδηλώσεις του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, που διοργανώθηκαν για δεύτερη χρονιά στην Ιχθυόσκαλα, εντάσσονται στον εορτασμό των «Ημερών Θάλασσας 2016». Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη εποχή για την χώρα και τον Πειραιά, θέλουμε να προσφέρουμε στους δημότες μας και στους επισκέπτες της πόλης μας, στιγμές διασκέδασης. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, εντάξαμε στις «Ημέρες Θάλασσας», μια σειρά από ψυχαγωγικές δράσεις, σε συνεργασία με φορείς της πόλης μας. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την απήχηση που έχει αυτή η εκδήλωση. Ο κόσμος διασκεδάζει, απολαμβάνει φαγητό και κρασί, περνάει όμορφα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για τη συμμετοχή τους και για την προσπάθεια που κατέβαλαν, έτσι ώστε ο κόσμος να έρθει στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, να «αγκαλιάσει» αυτές τις διήμερες εκδηλώσεις και να περάσει όμορφα. Να είστε καλά».

Ο Διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλης Κατσιώτης, δήλωσε: «Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Πειραιά «Ημέρες Θάλασσας 2016», διασκεδάζουμε όλους όσοι μας επισκέπτονται, με δωρεάν φαγητό, κρασί, μουσικοχορευτικά συγκροτήματα, χορό. Θέλουμε ο κόσμος να ψυχαγωγηθεί και περάσει ευχάριστες στιγμές».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε