Σάββατο, 20 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο Η. Κασιδιάρης μιλά για τον Αριστοτέλη και δεσμεύεται

Ο Η. Κασιδιάρης μιλά για τον Αριστοτέλη και δεσμεύεται

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, κ. Κασιδιάρης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Flash και στην εκπομπή NewsIt με τον Γιάννη Αναστασάκο αναφέρθηκε στα επεισόδια και τη βία με αφορμή τους μετανάστες στην Πάτρα.

Ο κ. Αναστασάκος διάβασε από τα Ηθικά Νικομάχεια του Αριστοτέλη ένα απόσπασμα στον κ. Κασιδιάρη που αναφέρει: “ο καθένας μπορεί να θυμώσει, είναι εύκολο, αλλά να θυμώσεις με τον σωστό άνθρωπο, στο σωστό βαθμό ε το σωστό λόγο, χωρίς να καταλύσεις τίποτα τη σωστή στιγμή και με τον σωστό τρόπο αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο”.

Το σχόλιο του κ. Κασιδιάρη ήταν “ποιός είμαι εγώ που θα διαφωνήσω με τον Αριστοτέλη”, αλλά σημείωσε πως πρέπει να διαχωριστεί ο θυμός από τη δικαιολογημένη οργή, αναφερόμενος στην περίπτωση της Πάτρας, όπου οι κάτοικοι αντιδρούν έτσι γιατί είναι δικαίως εξοργισμένοι.

Ο κ. Κασιδιάρης μάλιστα δέχθηκε την πρόταση του κ. Αναστασάκου να τοποθετήσει το συγκεκριμένο απόσπασμα στο site της Χρυσής Αυγής, οπότε πλέον θα περιμένουμε να υλοποιήσει τη δέσμευσή του μιας και πλέον είναι και επισήμως πολιτικός και κρίνεται από τον ελληνικό λαό.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε