Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

“Ο Μητροπάνος ήταν τζέντλεμαν. Τέλος”

“Ο Μητροπάνος ήταν τζέντλεμαν. Τέλος”

Τι λέει στο Νewsit o αδελφικός του φίλος Μανώλης Μητσιάς.

Η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου βύθισε στο πένθος την οικογένειά του και όλη την Ελλάδα.

Φίλοι και συνεργάτες του από τον καλλιτεχνικό κόσμο συγκινημένοι έχουν μόνο μια καλή κουβέντα να πουν για τον σπουδαίο λαϊκό τραγουδιστή.

ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ NEWSIT Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΤΣΙΑΣ

Ο αδελφικός του φίλος Μανώλης Μητσιάς δήλωσε στο Newsit “o Mητροπάνος πέρα από το ότι ήταν ένας αυθεντικός λαϊκός πολύ καλός τραγουδιστής ήταν και αυθεντικός λαϊκός άνθρωπος, σπάνιο πράγμα για την εποχή μας. Υπήρξε πραγματικά ένας αριστοκράτης, large άνθρωπος στη δουλειά του χωρίς ζήλιες και χωρίς τις μεμψιμοιρίες που έχουν όλοι οι τραγουδιστές.

Συνεργάστηκα μαζί του πολλές φορές και είδα τη μεγαλοσύνη του την ώρα που ένας άλλος τραγουδιστής είχε επιτυχία. Σπάνιο φαινόμενο ένας τραγουδιστής να χειροκροτάει συνάδελφό του που κάνει επιτυχία και να του λέει μπράβο. Αυτό το είχε μόνο ο Μητροπάνος, κανένας άλλος.

Σαν άνθρωπος ήταν σπουδαίος, αγαπούσε πολύ τα παιδιά του και την οικογένειά του. Στους φίλους του ήταν γεναιόδωρος, ήταν πραγματικά ένας τζεντλεμαν. Αυτό τα λέει όλα.

Θυμάμαι όταν ο γιος μου ήταν μικρός τον έπαιρνε αγκαλιά και του μάθαινε να οδηγεί. Αυτό όμως που δε θα ξεχάσω ποτέ ήταν η πρώτη φορά που συνεργαστήκαμε μαζί στα Δειλινά το 1978 που είπα την “Ελευσίνα” και τραγούδαγε όλο το μαγαζί και όταν τέλειωσε το τραγούδι και έφεγα από τη σκηνή με έσπρωξε να ξαναβγώ και μου είπε “ξαναπέστο”. Αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ” είπε τέλος ο Μανώλης Μητσιάς.

Ακούστε τη δήλωσή του στο NewsIt.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλίμονο, πέθανε ο Μητροπάνος!

Χωρίς εσένα, πιο μεγάλη η εθνική μας μοναξιά

Πανικός στο twitter με αφορμή το θάνατο του Δημήτρη Μητροπάνου!

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δ. Μητροπάνος

Δ. Μητροπάνος: Η αδελφή μoυ τόλμησε και μου έκανε το πιο σημαντικό δώρο ζωής, το ένα της νεφρό

Νέα περιπέτεια υγείας για τον Δημήτρη Μητροπάνο

Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Μητροπάνος

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε