Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

“Ο Ρασούλης πλήρωσε το τίμημα της μοναξιάς” – Ο Μ.Μητσιάς μιλάει στο newsit για τον φίλο του

Ο Μανώλης Μητσιάς άνοιξε την καρδιά του και μίλησε στο Newsit για τον φίλο του, Μανώλη Ρασούλη.

Ο κορυφαίος ερμηνευτής είπε “το ελληνικό τραγούδι πάνω από όλα και ο ελληνικός πολιτισμός έχασαν έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο. Ο Ρασούλης υπήρξε απο τους κορυφαίους έλληνες στιχουργούς, απο τους κορυφαίους της διαννόησης και άνθρωπος με λόγο δημοκρατικό. Όλα αυτα τα χρόνια προσέφερε στη διαννόηση σε πολύ μεγάλο βαθμό. Θα μας λείψει πάρα πολύ. Η Ελλάδα μένει πιο ορφανή όταν χάνει τέτοιους ανθρώπους. Τα τραγούδια του Μανώλη μου αρέσουν όλα αλλά ειδικά ‘Η εκδίκηση της γυφτιάς” είναι για εμένα ένα απο τα σημαντικότερα, απο τα κορυφαία  του ελληνικού πολιτισμού.
Ο ίδιος ήταν πολύ απλός και καλός άνθρωπος, πάρα πολύ έξυπνος, δεν άφηνε κάτι να πέσει κάτω δίχως να το κριτικάρει. Είχε γνώμη και την εξέφραζε ελεύθερα δίχως να κρύβεται ποτέ. Ηταν οικείος, φιλικός και πολύ σημαντικός άνθρωπος.
Εγώ τον αγαπούσα και θα μου μείνει αξέχαστο ένα ταξίδι που κάναμε οι δυό μας οδικώς πριν πολλά χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Κάναμε τη διαδρομή γύρω στις 7 ώρες και μέχρι να φτάσουμε είχαμε μια κουβέντα που θα θυμάμαι για πάντα. Ήταν φίλος μου και πραγματικά στεναχωριέμαι για την απώλεια του. Δεν έδινε την εικόνα ότι δεν ήταν καλά. Δεν ξέραμε ότι έχει καρδιολογικό πρόβλημα. Εδειχνε ρωμαλέος”.

Όσο για τη θλιβερη ειδηση πως η σορός του Ρασούλη βρέθηκε 7 ημέρες μετά τον θάνατό του ο κ. Μητσιάς δήλωσε ” αυτό είναι το τίμημα της μοναξιάς. Επέλεγε ο ίδιος τη μοναχικότητα. Θα μας λείψει”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε