Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο φόβος στέλνει τα παιδιά στις πολεμικές τέχνες – ΒΙΝΤΕΟ

Με τα ποσοστά σχολικού εκφοβισμού να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο και την εγκληματικότητα να ακολουθεί ανοδική πορεία, πολλοί είναι οι γονείς που ανησυχούν για την ασφάλεια των παιδιών τους.  

 Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιλέγουν για τα παιδιά τους σχολές αυτοάμυνας, επιτυγχάνοντας με τον τρόπο αυτό την εκγύμναση τους, αλλά και εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα να προστατεύουν τον εαυτό τους.

Η Ιωάννα είναι μία από τις δεκάδες μητέρες που έγραψε το παιδί της σε σχολή Kick Boxing όχι μόνο για να απασχολείται αλλά για να μάθει να αμύνεται και να γυμνάζεται.

Ο 9χρονος Ισίδωρος ασχολείται με το Kick Boxing τα τελευταία 4 χρόνια και πλέον πέρα από την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει μπορεί να προστεύσει το εαυτό του μέσα αλλά και έξω από το σχολείο.

Ο Προπονητής της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing Γιάννης Θεοφάνους μιλώντας στο newsit τονίζει ότι τον τελευταίο χρόνο όλο και περισσότεροι γονείς γράφουν τα παιδιά τους στις σχολές μαχητικών σπόρ.
 
“Το Kick Boxing είναι ένα άθλημα που τα συνδιάζει όλα (πειθαρχία, αντοχή, δύναμη, ευλυγισία, κινητικότητα, ισορροπία, αντανακλαστικά, ικανότητα εκμάθησης και συγκέντρωσης, συναδελφικότητα και αυτοσεβασμός” υποστηρίζει μεταξύ άλλων ο κ. Θεοφάνους.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε