Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο νέος Παπανδρέου είναι ο Μπερλουσκόνι, γράφει ο διεθνής τύπος!

Ο νέος Παπανδρέου είναι ο Μπερλουσκόνι, γράφει ο διεθνής τύπος!
Έρχεται η σειρά του Σίλβιο γράφουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης που παρομοιάζουν τον Μπερλουσκόνι ως νέο Παπανδρέου.

Οι περισσότερες εφημερίδες ασχολούνται με την απόρριψη του δημοψηφίσματος από τον πρωθυπουργό ενώ έχουν αρχίσει να στέφουν τα βέλη τους κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

“Κανένα δημοψήφισμα στην Ελλάδα” γράφει στο πρώτο της θέμα η γερμανική εφημερίδα Frankurter Allgemeine. “Ο Έλληνας πρωθυπουργός συμφώνησε τελικά να μην κάνει δημοψήφισμα. Ανέφερε επίσης την προθυμία του να παραιτηθεί και να σχηματιστεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Η καγκελάριος Μέρκελ μίλησε για μια νέα ψυχολογική κατάσταση”, συνεχίζει η εφημερίδα.
 

“Η Ελλάδα συγκεντρώνει τις ανησυχίες των G20” γράφει η γαλλική εφημερίδα Le Monde. “Η ελληνική κρίση κυριάρχησε στις συζητήσεις της πρώτης ημέρας στις Κάννες. Στην Αθήνα, η προοπτική ενός δημοψηφίσματος έφυγε μακριά ενώ η παραίτηση της κυβέρνησης συζητείται πλέον ανοιχτά”, αναφέρει το δημοσίευμα.

 
“Οι Έλληνες είναι..ελαφάκι μπροστά στην Μέρκελ” γράφει η γερμανική Bild θέλοντας για άλλη μια φορά να μας ειρωνευτεί ότι είμαστε όπως λέμε στα ελληνικά..αρνάκι! Αφού μας ειρωνεύεται ενώ έχει φωτογραφία του πρωθυπουργού λες και έγραψε διαγώνισμα ενώ η Μέρκελ ήταν η καθηγήτρια συνεχίζει λέγοντας ότι το δημοψήφισμα ακυρώθηκε ενώ ο Παπανδρέου προσπαθεί να σχηματίσει κυβέρνηση ενότητας.
 
“Το ευρωπαϊκό δράμα συνεχίζεται στα…Ιταλικά” λέει η γερμανική εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung και αναφέρει ότι έρχεται η σειρά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
 
Στο ίδιο θέμα αναφέρεται και η γαλλική Le Figaro “Μετά το τελεσίγραφο στον Παπανδρέου η Ευρώπη θέτει υπό επιτήρηση τον Μπερλουσκόνι”.
 
Η Liberation γράφει στο πρωτοσέλιδο της “ Ελληνική Κρίση: Η Ευρώπη χαμένη”
 
Η εφημερίδα Financial Times γράφει” Ο Έλληνας πρωθυπουργός απορρίπτει το δημοψήφισμα”
 
Και τέλος το BBC γράφει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός καλείται και πάλι να παραιτηθεί. “Ο πρόεδρος της αντιπολίτευσης κάλεσε και πάλι τον Έλληνα πρωθυπουργό να παραιτηθεί και να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Ναι” ή “όχι” και μπρος-πίσω ως τα μεσάνυχτα – Αύριο θα υπάρχει κυβέρνηση;

Το θρίλερ της Παρασκευής! Όλα στον αέρα για την ψήφο εμπιστοσύνης – Το Σάββατο θα υπάρχει κυβέρνηση;

Εκτός ελέγχου οι βουλευτές: Ξυνίδης σε Καϊλή: “Σιγά την καλτσοδέτα”

CNN: Ο Παπανδρέου χρειάζεται ένα ελικόπτερο για να σωθεί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Σαμαράς: Ζητάω εκλογές σε 6 εβδομάδες – Θα πάρει μέρος στη ψηψοφορία την Παρασκευή

 

 
 
 
 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε