Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα! Κολλητοί από παλιά, αντιρρησίας συνείδησης και λάτρης της Μενεγάκη

Ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα! Κολλητοί από παλιά, αντιρρησίας συνείδησης και λάτρης της Μενεγάκη

Σάλος έχει προκληθεί από τον νέο σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα, τον κ. Νίκο Καρανίκα, ο οποίος φαίνεται πως μέσω Twitter δεν κρύβει τις συμπάθειές του ούτε για όλες τις δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ φυσικά, αλλά και για γνωστές τηλεπαρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο κ. Καρανίκας είναι πλέον ειδικός σύμβουλος στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού και πριν από αυτό ήταν αδιόριστος εκπαιδευτικός και δούλευε ως σερβιτόρος. Μάλιστα, ήταν μέλος της ΚΝΕ και ιδρυτικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όπως φαίνεται και σε μία φωτογραφία από τα παλιά και στενός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία.

 

Από τις αναρτήσεις του στο Twitter φαίνεται ως ένας από τους πλέον σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα, αλλά δεν κάνει μόνο πολιτικές τοποθετήσεις.

Αγαπημένη του παρουσιάστρια η Ελένη Μενεάκη, την οποία δεν δίσταζε να αποθεώνει διαρκώς μέσω του Twitter, ενώ είχε και fashion ανησυχίες, καθώς την ρωτούσε για τα μποτάκια που φορούσε. Όλα αυτά φυσικά σε παλιές του αναρτήσεις πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Καρανίκας είναι και αντιρρησίας συνείδησης, καθώς δεν ήθελε να παρουσιαστεί στον ελληνικό στρατό.

Ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία για τον κ. Καρανίκα ανακαλύφθηκε πως ο κ. Καρανίκας σε προσωπικό του ιστολόγιο είχε χαρακτηρίσει την τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στις ΗΠΑ “έργο τέχνης”. Μάλιστα, αναφέρει πως το θέαμα των Διδύμων Πύργων εάν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν Αριστούργημα.

Στον διορισμό του στη θέση του ειδικού συμβούλου του πρωθυπουργού αναφέρθηκε και ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Tatiana Live στο Ε.

“Υπάρχει ένα ΦΕΚ. Το ΦΕΚ τα λέει όλα. Μπορείτε να διαβάσετε το ΦΕΚ. Ας περιοριστούμε στα γεγονότα. Νομίζω ότι εχθές απάντησε ο κύριος πρωθυπουργός και είπε ότι σε αυτές τις θέσεις ανέκαθεν και είναι πάρα πολύ λογικό, να βάζουμε ανθρώπους που εμπιστευόμαστε και όχι από σειρά όπως να’ ναι. Και είναι λογικό αυτό. Ευτυχώς το ποινικό μας μητρώο είναι λευκό, είμαστε μία κυβέρνηση με λευκά χέρια πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν μπορούνε να μας πούνε τίποτα. Ασχολούνται τώρα με αυτό το πράγμα. Το καταλαβαίνετε τώρα ότι είναι… εντάξει είναι αστείο”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε