Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που βρήκε τα 250.000 ευρώ μίλησε στο TLIFE! Ήταν όλα ψέματα;

Είναι τελικά παραμύθι η ιστορία που έκανε περήφανους τους Έλληνες τα τελευταία 24ωρα; Δεν υπήρξαν ποτέ τα 250.000 ευρώ; Το TLIFE εντόπισε τον οδηγό των ΚΤΕΛ.Τι λεει για αυτά που τον κατηγορούν!

Όλη η Ελλάδα προχθές, θαύμασε τον  30χρονο  οδηγό των  ΚΤΕΛ  Μεσσηνίας Σταύρο Σπανούδη ο οποίος βρήκε στους αποθηκευτικούς χώρους του λεωφορείου που οδηγούσε ένα πορτοφόλι με 250.000 ευρώ και τα παρέδωσε στον κάτοχό τους! 
                                      
Το TLIFE κατάφερε να εντοπίσει τον οδηγό των ΚΤΕΛ Σταύρο Σπανούδη.Στην αρχή δεν ήθελε να κάνει καμμία δήλωση.Ηταν “μαζεμένος” και προσπάθησε να αποφύγει τις ερωτήσεις μας. Ωστόσο τελικά μας δήλωσε απογοητευμένος και πικραμένος για όλα όσα τον κατηγορούν. “τελικά έκανα λάθος που παρέδωσα τα λεφτά”! λέει στο TLIFE!

Στην ερώτησή μας που είναι ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι παρέδωσε τα χρήματα, μας είπε ότι ο κ. Κοσμόπουλος έφυγε το Σάββατο για το εξωτερικό και όταν του ζητήσαμε το τηλέφωνο του για να επιβεβαιβεώσουμε τα όσα ισχυρίζεται, μας είπε ότι το έχει χάσει!

Τέλος όταν το ρωτήσαμε γιατί πήγε ο ίδιος στην εφημερίδα να καταχωρήσει το ευχαριστήριο μήνυμα για την παράδοση των 250.000 ευρώ, ο οδηγός μας είπε ότι του το ζήτησε ο ίδιος ο άνθρωπος που είχε χάσει τα χρήματα να το κάνει για λογαριασμό του γιατί εκείνος θα έφευγε στο εξωτερικό!

“Ο κ. Κοσμόπουλος δεν μπορούσε να πάει στην εφημερίδα για το λόγο ότι έφευγε το Σαββάτο για έξω και μου ζήτησε ο ίδιος να το κάνω, δεν το έκανα από μόνος μου. Λέτε να πήγαινα από μόνος μου να έκανα αυτό το πράγμα; Λογικά δεν είναι αυτά που λέω; Δεν πήγα εγώ δηλαδή να πω ότι εγώ είμαι ο Κοσμόπουλος ενώ είμαι άλλο όνιομα, όπως λέει η συγκεκριμένη εφημερίδα Αυτός έφευγε το Σαββατο. Αυτός ο άνθρωπος θα μπορούσε να βγαινε μετά και να μου κάνει μήνυση να μου πει κύριε γιατί βγήκες και χρησιμοποίησες το όνομα μου;”  δήλωσε ο κ. Σπανούδης στο TLIFE

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε