Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Ο παγετός έκλεισε σχολεία σε Κρήτη, Δυτική και Κεντρική Μακεδονία!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με αποφάσεις των νομαρχών ανακοινώθηκε ότι τα σχολεία θα μείνουν κλειστά – Διαβάστε τις περιοχές…

Όπως ανακοινώθηκε δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στις Σέρρες, στη Φλώρινα, στην Πέλλα, στα Γρεβενά, στην Καστοριά, στην Ημαθία, στο Κιλκίς και σε περιοχές της Κρήτης (διαβάστε το σχετικό άρθρο).

Συγκεκριμένα στη δυτική Θεσσαλονίκη, δεν λειτουργούν γυμνάσια και λύκεια του Σοχού, της Χαλκηδόνας, του Βαθύλακου και των Κουφαλίων, ενώ υπολειτούργησαν το γυμνάσιο και λύκειο Ασσήρου, εξαιτίας προβλημάτων πρόσβασης από κλειστούς δρόμους.

Στην Πιερία πέντε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης είναι κλειστά, καθώς και το δημοτικό Ελατοχωρίου, το νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου, όλα τα δημοτικά και νηπιαγωγεία Κολινδρού και Αιγινίου, Πίδνας, Παλαιοστάνης, Αλωνίων, Σφενδάμης, Μεθώνης, Παλιού Ελευθερίου.

Σύμφωνα με την περιφερειακή διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας, κλειστά είναι πέντε δημοτικά και νηπιαγωγεία της Δράμας, και έξι γυμνάσια και λύκεια. Στην Καβάλα δεν λειτούργησαν δέκα σχολεία της δευτεροβάθμιας και 17 σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ στην Ξάνθη, δέκα και 15 αντίστοιχα.

Το πυκνό χιόνι έχει καλύψει δρόμους αλλά και τις αυλές των σχολείων και για λόγους ασφαλείας, αποφασίστηκε τα σχολεία να μείνουν κλειστά. Η κατάσταση θα επανακτιμηθεί το απόγευμα, για να αποφασιστεί αν τα σχολεία θα ανοίξουν το πρωί της Τρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια, βροχές και καταιγίδες

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε