Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Ο βιαστής της 12χρονης είχε πιάσει κουβέντα με τον πατέρα του παιδού!

– Τι λέει στο Newsit ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Καβάλας
– Ομολόγησε ο δράστης – Ειχε κάνει φυλακή στην Γερμανία για βιασμό
– Το παιδί έκανε διακοπές με τους γονείς του στην περιοχή
– Ο 45χρονος κυκλοφορούσε με κλεμμένο αυτοκίνητο
– Πολίτες και αστυνομικοί σάρωναν την περιοχή για 24 ώρες!

Μετά την καταγγελία-σοκ του παιδιού οι αστυνομικοί εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό σε όλη την περιοχή κοντά στην Τουζλα της Καβάλας. Το απόγευμα τον εντόπισαν στην Κάρυανη Καβάλας. Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν μπροστά στο παιδί που τον αναγνώρισε χωρίς την παραμικρή αμφιβολία.
Ο 45χρονος ομολόγησε και είπε μάλιστα στους αστυνομικούς ότι έχει εκτίσει 6ετή ποινή φυλάκισης στην Γερμανία για βιασμό.

Η 12χρονη έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην παραλία Οφρυνίου του Δήμου Παγγαίου. Το απόγευμα της Τετάρτης ξεκίνησε από την παραλία της Τουζλας  για να πάει σε κοντινό περίπτερο και να αγοράσει τσιγάρα στον πατέρας της. Στη διαδρομή, ο 45χρονος άντρας, που οδηγούσε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, τη σταμάτησε και της πρότεινε να τη μεταφέρει στον προορισμό της. Αντ’ αυτού, ωστόσο, την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία, όπου τη βίασε. Στη συνέχεια, την επέστρεψε στο σημείο, απ’ όπου την παρέλαβε.  Η 12χρονη  σοκαρισμένη είπε αμέσως στους γονείς της τι είχε συμβεί οι οποίοι  κατήγγειλαν το γεγονός στις αστυνομικές αρχές.

Ο ιατροδικαστικής εξέτασε το νεαρό κορίτσι, το βράδυ της Τετάρτης, στο Νοσοκομείο Καβάλας και επιβεβαίωσε το βιασμό του.

Η κινητοποίηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας ήταν μεγάλη τόσο στα γεωγραφικά όρια της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας όσο και στις γύρω περιοχές. Μάλιστα, προτού ο δράστης ομολογήσει την πράξη του, είχε γίνει η προσαγωγή 4 υπόπτων.

Διαβάστε όσα αποκαλύπτει στο Newsit o αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής της Καβάλας Αβραάμ Κοσκερίδης για το πως η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δράστη. Είναι συγκλονιστικό το γεγονός οτι κάτοικοι της περιοχής και αστυνομικοί έγιναν ένα για να μπορέσει να συλληφθεί μέσα στα όρια του αυτοφώρου.

ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΕΔΡΑΣΕ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ

Ειδικότερα ύστερα από εμπεριστατωμένη προανάκριση και κατόπιν αξιοποίησης μαρτυριών χθες 5.00 το απόγευμα οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ερημική παραλία της περιοχής Κάργιανης Καβάλας τον δράση και κοντά του ένα αυτοκίνητο μάρκας HUNDAI το οποίο ήταν κλεμμένο και είχε δηλωθεί στις αρχές Αυγούστου στο τμήμα Χαλανδρίου Αττικής. Το αυτοκίνητο το χρησιμοποιησε για τις παράνομες πράξεις του.

Η 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ

Ο δράστης αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα απο την 12χρονη και τον πατέρα της ο οποίος είχε συνομιλήσει συμπτωματικά με τον δράστη πριν την αρπαγή της κόρης του στην παραλία της Τούζλας. Είχε πιάσει κουβέντα με τον πατέρα γιατί ο πατέρας τον ρώτησε “που υπάρχει εδώ κοντά περίπτερο να αγοράσω τσιγάρα” και του υπέδειξε κάποιο περίπτερο. Στη συνέχεια ο πατέρας έστειλε την κόρη και ο δράστης παρακολούθησε το παιδάκι και το επιβίβασε στο όχημα. Οδήγησε την 12χρονη σε ερημική τοποθεσία και αφού την βίασε την γύρισε μία ώρα αργότερα στο σημείο από όπου την άρπαξε.

ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΥΑΛΙΑ ΚΑΙ 5 ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Κατά τις έρευνες στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι κυαλια και 5 γυναικεία εσωρουχα γεγονός που ερευνά η αστυνομία.

ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ο δράστης αφού αναγνωρίστηκε από την ανήλικη ομολόγησε την πράξη του αμέσως. Οι αστυνομικοί έμειναν άφωνοι όταν ο δράστης αποκαλυψε πως έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 6 ετών στη Γερμανία επίσης για βιασμό.

ΣΕ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η 12ΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ

Όπως βεβαιώνουν και οι αστυνομικοί η 12χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και οι γονείς της ειναι συγκλονισμένοι. Ξεκίνησαν από ένα χωριό των Σερρών από όπου κατάγονται για διήμερες διακοπές στην Καβάλα και συνέβη αυτό το τραγικό περιστατικό.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ

Ο αναπληρωτής Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας Αβραάμ Κοσκερίδης θέλησε να ευχαριστήσει μέσω του Νewsit τους αστυνομικούς που ερεύνησαν την υποθεση καθώς και τους πολίτες της παραλίας Τούζλα καθως όπως χαρακτηριστικά είπε “γίναμε ένα και ψάχναμε περίπου 24 ώρες σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που έδωσε η μικρούλα και τον πιάσαμε τον δράστη”.

Ακούστε τι δήλωσε στο NewsIt o Αβραάμ Κοσκερίδης:

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Διαβάστε επίσης:
Σοκ στην Καβάλα από το βιασμό 12χρονης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε